جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي تنوري با سس خامه
-(2 Body) 
ماهي تنوري با سس خامه
Visitor 1598
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

ماهي حلوا : يک عدد ( دو و نيم کيلوگرم )
زرد چوبه : يک قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه : يه مقدار لازم
پودر سير : سه چهارم قاشق چايخوري
روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري
آب ليمو ترش تازه : 3 قاشق سوپخوري
ليمو ترش ورقه شده : يک عدد
سيب زميني : 2 عدد، ورقه شده

مواد لازم سس خامه :
 

زرده تخم مرغ : يک عدد
شکر : يک قاشق سوپخوري
آرد سفيد : يک سوم پيمانه
شير : 2 پيمانه
محلول زعفران : به مقدار لازم
خامه : 100 گرم
آبليمو ترش : 3 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي تزئين :
 

فلفل دلمه اي رنگي ، جعفري ، زيتون سياه ، گوجه فرنگي گيلاسي ، ليمو ترش

طرز تهيه :
 

ابتدا باله و پولک هاي ماهي را جدا کرده ، شکافي در ناحيه شکم ماهي ايجاد کنيد . محتويات داخل شکم و آب شش هاي ماهي را خارج کرده و داخل شکم و سر ماهي را خوب بشوييد و داخل صافي قرار د هيد . زرد چوبه ، نمک ، فلفل ، پودر سير ، روغن زيتون و آبليمو ترش رابا هم مخلوط کرده و با برس داخل شکم ماهي و سطح روي آن را کاملاً به اين مايه آغشته کنيد . در آخر ورقه هاي ليمو ترش را داخل شکم ماهي بگذاريد .
سيني فر را با فويل پوشانده و سيب زميني هاي ورقه ورقه شده روي سيني بچينيد . ماهي را روي سيب زميني ها قرار داده و سرو د م ماهي را با فويل بپوشانيد . فر را با حرارت 400 درجه فار نهايت يا 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد و سيني ماهي را به مدت نيم ساعت تا 40 دقيقه در طبقه وسط فرار قرار د هيد تا بپزد . دراين فاصله سس ماهي را آماده کنيد .

سس ماهي :
 

زرده زده شده را با شکر ، نمک و آرد مخلوط نموده و با مفتول هم بزنيد سپس شير را به تدريج اضافه کرده و هم بزنيد . اين مايه را روي حرارت ملايم قرار د هيد و مرتب هم بزنيد تا سس پخته و غليظ شود . دراين مرحله محلول زعفران را نيز اضافه کرده و مايه را از روي حرارت برداريد . بعد از اينکه از حرارت سس کاسته شد خامه و آب ليمو ترش را اضافه کرده و نمک آن را اندازه کنيد و يک کاغذ روغني روي ظرف سس قرار د هيد تا رويه نبندد .

تزيين :
 

ماهي را از فر خارج نموده پوست آن راجدا و روي ظرف سرو قرار د هيد . سطح روي ماهي را با سس خامه پوشانده و با فلفل دلمه اي الوان ( رنگارنگ ) و ورقه هاي ليمو ترش ، جعفري ، زيتون سياه ، و گوجه فرنگي گيلاسي تزيين کرده و سرو کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 135 گرم کربوهيدرات ، 450 گرم پروتئين ، 150 گرم چربي و 3690 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ در صورت دلخواه مي توانيد از سيب زميني هاي تنوري شده زير ماهي هم براي سرو استفاده نماييد که بسيار خوشمزه نيز مي باشد .
3 ـ از هر نوع ماهي که دوست داريد مي توانيد استفاده کنيد ، به ميل و سليقه شما بستگي دارد . ولي استفاده از ماهي هاي با تيغ کمتر بهتر است .
4 ـ چربي ماهي داراي اسيد هاي چرب امگا 3 بوده و ماهي هايي که دراقيانوس ها و در درياهاي وسيع پرورش مي يابند و به خاطر وجود منيزيم ، يد و فلوئور موجود در آب از ارزش غذايي بيشتري برخوردارند .
5 ـ براي مصرف کرد ن غذا ، نسبت چربي هاي امگا 3 و امگا6 را بايد در نظر داشته باشيد که متعادل باشند . پس خورد ن مرغ و ماهي را مد نظر داشته باشيد زيرا چربي مرغ امگا 6 و چربي ماهي امگا 3 است .
6 ـ ضمناً يادآور مي شوم ماهي هاي پرورشي فاقد امگا 3 هستند زيرا از مواد معدني آب درياها محرومند مصرف بهترين نوع ماهي : ماهي تن ، ماهي آزاد ، ماهي سفيد و قزل آلاي خال قرمز توصيه مي گردد .
7 ـ ضمناً نوشيد ن آب پرتقال تازه که حاوي ويتامين c است در کاهش آلرژي به ماهي مي تواند موثر باشد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image