جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزا لقمه اي با طعم دودي
-(5 Body) 
پيتزا لقمه اي با طعم دودي
Visitor 1612
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

پودر خمير ترش : يک قاشق سوپخوري
شکر : يک قاشق چايخوري
آب ولرم : يک چهارم پيمانه
آرد سفيد : يک و يک دوم پيمانه
نمک : يک دوم قاشق سوپخوري
روغن : يک قاشق سوپخوري
آب گرم : يک سوم پيمانه

مواد رويه :
 

روغن زيتون : يک قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي : به مقدار لازم
پياز کوچک : يک عدد ، ريز خرد شده
فلفل دلمه اي کوچک : يک دوم عدد، ريز خرد شده
مرغ تنوري با طعم دودي : تا 180 گرم ، ريز خرد شده
پنير موتزارلا : يک و يک دوم پيمانه ، رنده شده

طرز تهيه :
 

پودر خمير ترش ، شکر و آب ولرم را مخلوط نمود ه و بادربسته در محيط مناسب قرار د هيد تا عمل آيد (پف کند ) . آرد و نمک را در کاسه اي الک کرده ، مايه خمير عمل آمده را وسط آن ريخته ، آب ولرم و روغن را هم اضافه کنيد . با مخلوط کرد ن مواد ، خمير را آماده کرده و به مدت ده د قيقه ورز د هيد . خمير آماده شده را در کاسه اي چرب شده قرار داده ، روي آن را پوشانده و به مدت 45 د قيقه در محيط گرم قرار د هيد تا حجم خمير دو برابر شود . پيازهاي خرد شده رادر روغن زيتون تفت د هيد تا نرم و شفاف شود . فلفل دلمه اي ها را هم اضافه کرده و به تفت داد ن ادامه د هيد تا فلفل ها نيز نرم شوند .
بعد از استراحت ، خمير را روي سطح آرد پاشي شده کمي ورز د هيد تا نرم شود . سپس آن را به طور 45 و عرض 20 سانتي متر باز کنيد . سطح خمير را با سس قرمز آغشته کرده ، پياز و فلفل دلمه اي تفت داده شده را روي سس بپاشيد . مجدداً روي آنها کمي سس قرمز ماليده شود مرغ خرد شده را روي آن ها بپاشيد . روي مواد را بانير موتزارلاي رنده شده بپوشانيد . خمير را از طول رول کرده و برش هاي يک سانتي متري بزنيد و در سيني مورد نظر که کمي چرب شده قرار د هيد . مجدداً روي اسلايس ها را با کمي سس قرمز و کمي پنير رنده شده پوشانده و سيني را به مدت 15 د قيقه در طبقه وسط فر گرم شده با د ماي 350 درجه فار نهايت يا 176 درجه سانتي گراد قرار د هيد .

نکته :
 

ـ اين دستور 140 گرم کربوهيدرات ، 105 گرم پروتئين ، 75 گرم چربي ، 1688 کيلو کالري انرژي دارد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image