طرزتهيه
يک عدد هندوانه کامل را شسته و خشک کنيد. نيمي از هندوانه را پوست بکنيد تا پوست سفيد آن نمايان شود. بعد با نوک چاقو يک برش بيضي شکل با قطر 6تا7سانتي متر در وسط هندوانه ايجاد کنيد و اطراف اين برش را به قطر نيم سانتي متر خالي کنيد. سپس با فاصله 4سانتي متر پايين تر از اين خط يک خط بزر گ تر ايجاد کرد ه و اطراف آن خط را هم خالي کنيد ور وي اين نوار به دست آمد ه خطوط نيم سانتي مورب ايجاد کنيد تا برش هاي لوزي شکل نمايان شود. سپس با نوک چاقو نيمي از هر لوزي را خالي کنيد تا حالت سايه روش ايجاد شود. در قسمت سرهندوانه يک دايره 4سانتي متر ايجاد کرد ه و اطراف آن را گلبرگ زد ه و زير هر گلبرگ را خالي کنيد تا به صورت گل رز شود بعد قسمت بيرون دايره را هم گلبرگ زد ه تا گل رز تکميل شود. در اطراف هندوانه هم مي توانيد گل هاي رز کوچک حکاکي کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74