زمان آماده سازي: 30 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
ماهي مرکب/ 900 گرم
سوسيس نازک برش دهيد / 340 گرم
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي، تخم هاي آن را خارج کنيد و درشت قاچ کنيد / 4 عدد متوسط( 600 گرم)
کنسرو لوبيا سفيد، زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد آب آن خارج شود / 3 عدد 400 گرمي
برگ جعفري تازه / 2پيمانه
پوست ليموي ريز رنده شده / 1قاشق چايخوري
آبليمو / 1/4 پيمانه
طرز تهيه:
1- شکم ماهي را باز کنيد. روي گوشت ماهي از درون خطوطي به صورت ضربدري ايجاد کنيد سپس به شکل نوارهاي 2سانتي برش دهيد.
2- سوسيس ها را داخل يک ماهي تابه بزرگ و نچسب داغ تفت دهيد تا سرخ شوند.
3- دوباره ماهي تابه را داغ کنيد و تکه هاي ماهي را نيز در چند نوبت درون آن بپزيد تا نرم شوند.
4- سوسيس و ماهي را با بقيه مواد اوليه داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
در هر پرس از اين سالاد 29/8 گرم چربي و 2519 کيلوژول( 602کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)