جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد کاسني سفيد ( آنديوبلژيکي ) و تره فرنگي پخته با تخم مرغ و کيپفلر کبابي
-(11 Body) 
سالاد کاسني سفيد ( آنديوبلژيکي ) و تره فرنگي پخته با تخم مرغ و کيپفلر کبابي
Visitor 1603
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 50 دقيقه
اندازه تره فرنگي قلمي جوان، تقريباً يک چهارم اندازه ي تره فرنگي هاي کاملاً رسيده است؛ آنها همچنين آنقدر شيرين و نرم هستند که مي توان به شکل آب پز يا بخارپز، مثل مارچوبه آنها را خورد.
مواد لازم براي 4 نفر:
سيب زميني کيپفلر، از طول نصف شوند/ 1کيلوگرم
نمک/ 2قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه/ 1/2قاشق چايخوري
سير له شده/ 2حبه
اسپري آشپزي محتوي روغن زيتون
روغن زيتون/ 1قاشق غذاخوري
تره فرنگي قلمي، پاک شده، به قطعات 15 / 20 عدد ( 1/6 کيلوگرم) ( سانتي متري تقسيم شود )
کاسني سفيد، از طول نصف شود/ 6 عدد ( 750 گرم )
استاک سبزيجات آماده/ 1پيمانه ( 250 ميلي ليتر )
شکر/ 1قاشق چايخوري
تخم مرغ/ 8 عدد
مواد لازم براي تهيه سس جعفري خامه اي:
آبليمو/ 2قاشق غذاخوري
خردل سبوس دار/ 1قاشق غذاخوري
خامه/ 2/3 پيمانه ( 160 ميلي ليتر )
برگ جعفري فرنگي تازه/ 1/4 پيمانه

سالاد کاسني سفيد ( آنديوبلژيکي ) و تره فرنگي پخته با تخم مرغ و کيپفلر کبابي

طرز تهيه:
1ـ درجه فر را به ميزان نسبتاً داغ تنظيم کنيد و آن را روشن کنيد.
2ـ سيب زميني ها را با نمک، فلفل و سير داخل يک ظرف بزرگ مخصوص پخت، مخلوط کنيد و با اسپري کمي روغن زيتون روي آنها بپاشيد. بدون اينکه درب ظرف را ببنديد آنها را درون فر نسبتاً داغ بگذاريد تا حدود 50 دقيقه و يا تا زماني که سيب زميني ها نرم و ترد شوند بماند.
3- در اين فاصله روغن را داخل يک ظرف نسوز بزرگ داغ کنيد، تره فرنگي ها و کاسني ها را درون آن طوري بچينيد که طرف بريده شده کاسني ها به سمت پايين قرار گيرد حدود يک دقيقه بگذاريد تا بپزند. استاک و شکر را اضافه کنيد و آن را جوش آوريد. حرارت را کم کنيد و بگذاريد بدون درپوش حدود 2دقيقه آرام آرام بجوشد. آنگاه درب ظرف را محکم ببنديد و آن را طي 20 دقيقه آخر زمان پخت سيب زميني ها، به فر منتقل کنيد.
4- زماني که فقط 10 دقيقه به پايان زمان پخت سيب زميني ها مانده يک ماهي تابه بزرگ و کم عمق را تا نيمه آب کنيد و آن را جوش آوريد. تخم مرغ ها را يکي يکي درون فنجان بشکنيد و بعد آنها را درون آب جوش بياندازيد. وقتي که همه ي تخم مرغ ها درون ماهي تابه آب قرار گرفتند، بگذاريد تا آب ماهي تابه دوباره به جوش بيايد. سپس درب آن را ببنديد و اجاق را خاموش کنيد، بگذاريد حدود 4 دقيقه و يا تا زمانيکه يک قشر نازک از سفيده ي تخم مرغ زرده را بگيرد، به همان حال بماند. با استفاده از قاشق شکاف دار، تخم مرغها را يکي يکي از داخل آب خارج کنيد و آنها را روي کاغذ خشک کن قرار دهيد.
5- سيب زميني ها و کاسني ها را ميان بشقاب ها تقسيم کنيد. روي هر بشقاب مقداري تره فرنگي و 2عدد تخم مرغ قرار دهيد و در آخر سس بريزيد.
سس جعفري خامه اي:
همه ي مواد لازم جهت اين سس را درون يک شيشه دردار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 27/7 گرم چربي و 2674 کيلوژول ( 639 کالري ) انرژي وجود دارد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image