زمان آماده سازي: 25 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
براي تهيه اين سالاد، شما به نصف يک کلم متوسط چيني نياز داريد.
مواد لازم براي 4 نفر:
تخم مرغ/ 8 عدد
شير/ 1/2پيمانه ( 125 ميلي ليتر )
ساقه سير تازه ( درشت خرد شود ) / 1/2پيمانه
دانه کنجد بو داده / 2قاشق غذاخوري
چيلي قرمز، تازه و بلند، بدون تخم و با برش هاي نازک / 2عدد
کلم چيني، به صورت رشته هاي نازک خرد شود / 8 پيمانه ( 640 گرم )
فلفل دلمه اي قرمز و بزرگ، برش هاي نازک داده شود / 1عدد ( 350 گرم )
فلفل دلمه اي سبز و بزرگ، برش هاي نازک داده شود / 1عدد ( 350 گرم )
نعناع تازه، خرد شود / 1قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه سس چيلي شيرين:
دانه کنجد بو داده / 2قاشق چايخوري
سرکه برنج / 1/4 پيمانه ( 60 ميلي ليتر )
روغن بادام زميني / 1/4 پيمانه ( 60 ميلي ليتر )
روغن کنجد / 1قاشق چايخوري
سس چيلي ( فلفل قرمز ) شيرين / 1/4 پيمانه ( 60 ميلي ليتر )
طرز تهيه:
1ـ درون يک ظرف بلور بزرگ، تخم مرغ ها را با شير، سير و کنجدها هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند. 1/4 از اين مخلوط را داخل ماهي تابه ي بزرگ داغ و چرب شده اي بريزيد، ماهي تابه را روي حرارت ملايم بگذاريد. ماهي تابه را کمي کج کنيد تا زماني که املت خودش را بگيرد. آنگاه املت را از ماهي تابه خارج کنيد و همين عمل را با بقيه مخلوط تخم مرغي تکرار کنيد تا در نهايت چهار املت تهيه شود. آنگاه املت ها را به طور جداگانه و سفت لوله کنيد و آنها را برش دهيد.
2ـ سس چيلي شيرين را آماده کنيد.
3- سه چهارم برش هاي املت را داخل يک کاسه بزرگ قرار دهيد. کلم، چيلي، فلفل دلمه اي ها، نعناع و سس را هم اضافه کنيد، به آرامي اين مواد را زير رو کنيد تا با هم مخلوط شوند. سالاد را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و باقيمانده برش هاي املت را هم روي بشقاب ها قرار دهيد.
سس چيلي شيرين:
همه ي مواد جهت تهيه اين سس را درون يک شيشه دردار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 31/1گرم چربي و 1658 کيلوژول ( 396 کالري ) انرژي وجود دارد.
نکته: املت ها را مي توانيد تا 3 ساعت جلوتر از زمان سرو تهيه کنيد، روي آنها را بپوشانيد و در يخچال نگهداريد، اما درست قبل از مخلوط کردن مواد سالاد بايد آنها را لوله کنيد و برش دهيد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)