جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد توفو کنجدي
-(17 Body) 
سالاد توفو کنجدي
Visitor 1761
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 25 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

توفو صاف و سفت / 2قالب 300 گرمي
دانه کنجد بو داده / 2قاشق غذاخوري
پرک فلفل قرمز خشک / 2قاشق چايخوري
آرد ذرت / 2قاشق غذاخوري
روغن نباتي / به ميزاني که برش هاي توفو در آن فرو بروند
پيازچه، برشهاي عرضي نازک بدهيد / 5 عدد
آووکادو، درشت خرد شود / 1عدد بزرگ( 320 گرم)
برگ کاهوي برگ بلوطي قرمز / 100 گرم
فلفل قرمز تازه بلند، تخم هاي آن را خارج کنيد و نازک برش دهيد / 1عدد

مواد سس کنجد:
 

موسير، ريز ريز خرد شود / 2عدد( 50 گرم)
دانه کنجد بو داده / 2قاشق غذاخوري
روغن کنجد / 1قاشق غذاخوري
کچاپ / 1قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه، رنده شود / 1تکه 5 سانتي متري( 5 گرم)
آبليمو / 1پيمانه( 60 ميلي ليتر)

سالاد توفو کنجدي

طرز تهيه:
 

1ـ سس کنجد را آماده کنيد.
2ـ هر قالب توفو( خمير سويا) را از طول چهار برش دهيد، آب آنها را با کاغذ خشک کن به آرامي بگيريد. درون يک کاسه بزرگ و کم عمق، کنجدها، فلفل و آرد ذرت را با هم مخلوط کنيد از اين مخلوط روي هر دو طرف برش هاي توفو با دست فشار دهيد.
3- روغن را داخل يک ماهي تابه بزرگ( واک) داغ کنيد، برش هاي توفو را در چند نوبت داخل روغن داغ فرو کنيد تا کمي سرخ کنيد. سپس روغن اضافي آنها را روي کاغذ خشک کن بگيريد.
4- ساير مواد اوليه را در يک کاسه بزرگ روي هم بريزيد و آنها را به آرامي با هم مخلوط کنيد. سالاد را بين بشقاب هاي مخصوص سرو تقسيم کنيد روي بشقاب 2برش توفو قرار دهيد و از سس کنجد روي آنها بريزيد.

سس کنجد:
 

همه ي مواد لازم جهت تهيه اين سس را درون يک شيشه در دار بريزيد درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 45/9 گرم چربي و 2271کيلوژول( 542کالري) انرژي وجود دارد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image