جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد مخلوط سبزيجات با پوره بادمجان کبابي
-(16 Body) 
سالاد مخلوط سبزيجات با پوره بادمجان کبابي
Visitor 1671
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 40 دقيقه
زمان پخت: 1ساعت و 15 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
فلفل دلمه اي سبز / 1عدد بزرگ( 350 گرم)
فلفل دلمه اي قرمز / 1عدد بزرگ( 350 گرم)
فلفل دلمه اي زرد / 1عدد بزرگ( 350 گرم)
بادمجان / 1عدد بزرگ( 500 گرم)
سير، با پوست / 2حبه
آبليمو / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
کلاهک قارچ، برش هاي ضخيم دهيد / 350 گرم
آويشن تازه 1شاخه
گوجه فرنگي گيلاسي / 250 گرم
کدو خورشتي کوچک، نصف کنيد / 20 عدد
کدو حلوايي / 8 تکه( 250 گرم)
پياز رازيانه، پاک کنيد، چهار قسمت کنيد / 2عدد کوچک( 400 گرم)
موسير، پوست گرفته / 12عدد
آب انگور سفيد / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
نان سفيد / 4 برش
برگ نعناع تازه / 1/2پيمانه

سالاد مخلوط سبزيجات با پوره بادمجان کبابي

طرز تهيه:
1ـ درجه فر را به ميزان نسبتاً داغ تنظيم کنيد و آن را روشن کنيد.
2ـ هر فلفل دلمه اي را 4 قسمت کنيد دانه ها و غشاء داخلي آن را جدا کنيد و دور بريزيد. با چنگال همه جاي بادمجان را سوراخ کنيد. بادمجان سير و فلفل دلمه اي ها را روي سيني چرب شده فر قرار دهيد طوري که پوست فلفل ها رو به بالا باشد. بدون اينکه روي آنها را بپوشانيد، بگذاريد تا اين سبزيجات حدود 30 دقيقه و يا تا وقتي که پوستشان تاول بزند، درون فر با دماي داغ کباب شوند. روي تکه هاي فلفل را با نايلون يا کاغذ به مدت 5 دقيقه بپوشانيد، پوست آنها را جدا کنيد و سپس آنها را به قطعات ضخيم برش دهيد.
3- کمي صبر کنيد تا بادمجان ها و سير قدري خنک شوند، آنگاه آنها را در دست بگيريد و پوستشان را جدا کنيد. بادمجان، سير و آبليمو را با خرد کن له کنيد تا اين مخلوط به شکل يک خمير درآيد و در حالي که موتور خرد کن روشن است، نيمي از روغن را طي يک جريان باريک و پيوسته به مخلوط اضافه کنيد تا مخلوط بادمجان به شکل پوره درآيد، اين پوره را کنار بگذاريد.
4- در اين فاصله درون يک ظرف پخت بزرگ و کم عمق، قارچ ها و آويشن را با يک قاشق غذاخوري از روغن باقيمانده به آرامي مخلوط کنيد. گوجه فرنگي ها، کدو خورشتي، کدو حلوايي و يک قاشق غذاخوري ديگر از روغن باقيمانده را درون يک ظرف پخت بزرگ و کم عمق ديگر، آرام با هم مخلوط کنيد. بدون اينکه روي اين ظرف را بپوشانيد، آنها را درون فر داغ حدود 20 دقيقه و يا تا زماني که قارچ ها و سبزيجات نرم شوند، بگذاريد تا کباب شوند.
5- باقيمانده روغن را درون يک قابلمه دسته دار متوسط داغ کنيد، رازيانه و موسير را درون آن تفت دهيد، اين کار را حدود 5 دقيقه و يا تا زماني که سبزيجات کمي سرخ شوند، ادامه دهيد. آب انگور را اضافه کنيد، درب قابلمه را بگذاريد و در حدود 20 دقيقه و يا تا زماني که سبزيجات نرم شوند، بگذاريد بپزد، گهگاه آن را هم بزنيد. سبزيجات را از داخل قابلمه خارج کنيد، بگذاريد تا آبشان کشيده شود. آبي که از پخت سبزيجات باقيمانده است را با پوره بادمجان در مخلوط کن يا غذاساز آنقدر بزنيد تا مخلوط صاف و يکدستي حاصل شود.
6- نانها را داخل 4 بشقاب مخصوص سرو قرار دهيد، روي نانها از مخلوط قارچ، سبزيجات و جعفري قرار دهيد. با پوره بادمجان سرو کنيد.
در هر پرس از اين سالاد 37/6 گرم چربي و 3883 کيلوژول( 928 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image