جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فاتوش
-(8 Body) 
فاتوش
Visitor 1734
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 30 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
پيتا نام نوعي نان يوناني است، به جاي آن مي توانيد از نان سفيد مخصوص تست کردن نيز استفاده کنيد.
مواد لازم براي 4 نفر:
پيتا / 6 پاکت( 500 گرم)
روغن زيتون، براي سرخ کردن / به ميزان لازم
گوجه فرنگي، درشت خرد شود / 3 عدد متوسط( 450 گرم)
فلفل دلمه اي سبز، درشت خرد شود / 1عدد بزرگ( 350 گرم)
خيار لبناني( خيارسالادي)، تخم آنها را خارج کنيد و نازک برش دهيد / 2عدد( 260 گرم)
تربچه قرمز پاک شده، نازک برش دهيد / 10 عدد( 150 گرم)
پياز کوچک، نازک برش دهيد / 4 عدد( 100 گرم)
برگ جعفري تازه / 1و 1/2پيمانه
نعناع تازه و درشت خرد شده / 1/2پيمانه

فاتوش

مواد سس سير و آبليمو:
سير له شده/ 2حبه
روغن زيتون 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1ـ سس ليمو و سير را تهيه کنيد.
2ـ پيتاها را از قطر نصف کنيد طوري که تکه هاي نان 2/5 سانتي داشته باشيد. روغن را داخل واک يا يک ماهي تابه بزرگ داغ کنيد نانها را در چند نوبت داخل آن تفت دهيد، تا کمي سرخ و ترد شوند.
روغن اضافي نانها را روي کاغذ خشک کن بگيريد.
3- درست قبل از سرو، حدود 3/4 از پيتاها را درون يک کاسه بزرگ با سس و باقيمانده مواد به آرامي مخلوط کنيد. باقيمانده پيتاها را هم روي کاسه سالاد بريزيد.
سس سير و آبليمو:
همه ي مواد لازم جهت تهيه اين سس را درون يک شيشه در دار بريزيد. درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 30/6 گرم چربي و 2635 کيلوژول( 630 کالري) انرژي وجود دارد.
چند نکته: نعناع را درست قبل از سرو سالاد خرد کنيد تا مانع تغيير رنگ آن بشويد. در صورتي که مايليد ميزان چربي کمتري مصرف کنيد، مي توانيد با اسپري به روي پيتاها کمي روغن بپاشيد و سپس آنها را بدون سرپوش، درون فر داغ بگذاريد تا ترد شوند و سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنيد و روي سالاد بريزيد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image