زمان آماده سازي: 25 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
هويچ / 3 عدد متوسط( 360 گرم)
کدو خورشتي / 3 عدد متوسط( 360 گرم)
پياز رازيانه / 2عدد متوسط( 600 گرم)
پياز قرمز / 1عدد متوسط( 170 گرم)
تورتليني اسفناج وريکوتا( نوعي پاستا) 375 گرم
نوک برگ رازيانه، درشت خرد شده / 2قاشق غذاخوري
پنير فتا، تکه تکه شود / 200 گرم
مواد سس ديجون ليمويي:
خردل ديجون / 2قاشق چايخوري
شکر / 2قاشق چايخوري
آبليمو / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1ـ با استفاده از يک کارد تيز با يک رنده V شکل، سبزيجات را برشهاي نازک بدهيد، آنها را درون يک کاسه بزرگ نسوز قرار دهيد. روي آنها را با آب در حال جوش بپوشانيد، 30 ثانيه صبر کنيد، بعد آنها را درون آبکش خالي کنيد، زير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان خوب خارج شود.
2ـ پاستا را درون يک قابلمه بزرگ محتوي آب جوش بريزيد بدون گذاشتن درب قابلمه بگذاريد تا وقتي که نرم مي شود، بپزد. آنگاه آن را آبکش کنيد.
3- در اين فاصله سس ديجون ليمويي را تهيه کنيد.
4- سبزيجات و پاستا را درون يک کاسه بزرگ با برگ رازيانه، پنير و سس به آرامي با هم مخلوط کنيد.
سس ديجون ليمويي:
همه مواد لازم جهت تهيه اين سس را درون يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 29/6 گرم چربي و 2092کيلوژول( 500 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)