جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پولنتاي گياهي با سالاد گوجه فرنگي نيمه خشک و زيتون
-(5 Body) 
پولنتاي گياهي با سالاد گوجه فرنگي نيمه خشک و زيتون
Visitor 1827
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 15 دقيقه
زمان پخت: 30 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
آب / 2پيمانه( 500 ميلي ليتر)
استاک آماده سبزيجات / 2پيمانه( 500 ميلي ليتر)
پولنتا / 1پيمانه( 170 گرم)
پنير پارمزان رنده شده / 1/3 پيمانه( 25 گرم)
جعفري تازه ريز خرد شده / 1قاشق غذاخوري
ريحان تازه ريز خرد شده / 1قاشق غذاخوري

پولنتاي گياهي با سالاد گوجه فرنگي نيمه خشک و زيتون

مواد سالاد گوجه فرنگي نيمه خشک و زيتون:
کاهوي معمولي، پاک و برگ برگ شود / 100 گرم
گوجه فرنگي نيمه خشک / 1پيمانه( 200 گرم)
پيازچه، با برش هاي نازک / 4 عدد
زيتون سياه، هسته هاي آن را خارج کنيد و نازک برش دهيد / 1/4 پيمانه( 50 گرم)
مواد مايونز ادويه دار:
مايونز / 3/4 پيمانه( 225 گرم)
فلفل قرمز / کمي
زيره سبز آسياب شده / 1/4 قاشق چايخوري
گشنيز آسياب شده / 1/4 قاشق چايخوري
زردچوبه / 1/4 قاشق چايخوري
آبليمو / 1قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1ـ درون يک قابلمه آب و استاک سبزيجات را با هم مخلوط کنيد، روي اجاق بگذاريد تا جوش آيد. به تدريج پولنتا را به اين مايه اضافه کنيد، مرتباً آن را هم بزنيد. حرارت اجاق را کم کنيد و در حالي که آن را هم مي زنيد بگذاريد حدود 10 دقيقه و يا تا وقتي که پولنتا غليظ مي شود، بپزد. آنگاه پنير، جعفري و نعناع را هم به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.
2ـ پولنتا را به طور يکنواخت درون يک قالب کيک به عمق 19 سانتي متر مربع پخش کنيد، 10 دقيقه بگذاريد تا خنک شود. آنگاه روي آن را بپوشانيد و حدود 3 ساعت و يا تا وقتي که پولنتا سفت شود، در يخچال قرار دهيد.
3- پولنتا را روي يک تخته برگردانيد، لبه هاي آن را مرتب کنيد. آن را به چهار قسمت مربع شکل تقسيم کنيد و هر قسمت مربع شکل را از قطر نصف کنيد تا دو مثلث حاصل شود. تکه هاي پولنتا را در چند نوبت روي سيني چرب شده کباب پز يا تحت حرارت گريل فر سرخ کنيد تا هر دو طرف آنها سرخ شود.
4- در اين فاصله سالاد گوجه فرنگي و زيتون را آماده کنيد. مايونز ادويه دار را نيز تهيه کنيد. پولنتا را ميان بشقاب هاي مخصوص سرو تقسيم کنيد، روي پولنتاها سالاد بگذاريد و روي سالاد مايونز ادويه دار بريزيد.
طرز تهيه ي سالاد گوجه فرنگي نيمه خشک و زيتون:
همه ي مواد سالاد را درون يک کاسه متوسط با هم مخلوط کنيد.
طرز تهيه ي مايونز ادويه دار:
همه ي مواد مايونز را درون يک کاسه کوچک بريزيد، هم بزنيد تا با هم ترکيب شوند.
در هر پرس از اين سالاد 25/7 گرم چربي و 2257 کيلوژول( 539 کالري) انرژي وجود دارد.

منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image