مواد لازم:
لوبيا سفيد پخته يا کنسروي، آنها را داخل آبکش خالي کنيد، زير آب بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود / 2قوطي 400 گرمي
پياز قرمز، ريز خرد کنيد / 1عدد متوسط( 170 گرم)
گوجه فرنگي نيمه خشک / 2/3 پيمانه( 100 گرم)
پنير موتزارلا، به صورت تکه هاي يک سانتي متري برش دهيد / 150 گرم
زيتون کالاماتا، هسته ي آنها را خارج کنيد/ 1/2 پيمانه( 75 گرم)
برگ تربچه / 150 گرم
مواد سس سرکه اورگانو دار:
سير له شده / 1حبه
اورگانو تازه و ريز خرد شده / 1قاشق غذاخوري
سرکه / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
روغن زيتون خالص / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1ـ لوبياها، پياز، گوجه فرنگي، پنير و زيتون ها را درون يک کاسه متوسط با هم مخلوط کنيد.
2ـ سس سرکه را تهيه کنيد.
3- روي سالاد از سس سرکه اي که درست کرده ايد بپاشيد و آرام هم بزنيد تا همه مواد به اين سس آغشته شوند. اين سالاد را با برگ تربچه يا کاهو سرو کنيد.
طرز تهيه ي سس سرکه اورگانو دار:
همه ي مواد اين سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را ببنديد و خوب آن را تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 16/4 گرم چربي و 1056 کيلوژول( 252کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)