زمان آماده سازي: 40 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
کواس کواس / 1و 1/2پيمانه( 300 گرم)
آب جوش / 1 و 1/2پيمانه( 375 ميلي ليتر)
خرماي تازه، بدون هسته و چهار قسمت شود / 12( 270 گرم)
مغز گردوي بو داده، درشت خرد شود / 1پيمانه( 100 گرم)
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
روغن گردو / 1قاشق غذاخوري
گريپ فروت، پوست بگيريد و نازک برش دهيد / 2عدد بزرگ( 1کيلوگرم)
تربچه ي قرمز، نازک برش دهيد / 14 عدد( 210 گرم)
ميزونا( نوعي برگ سالادي( 80 گرم)
برگ نعناع تازه 2پيمانه
برگ گشنيز تازه / 2پيمانه
مواد سس روغن گردو:
آب پرتقال / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
شکر / 2قاشق چايخوري
روغن گردو / 2قاشق غذاخوري
روغن زيتون/ 2 قاشق غذاخوري
پودر دارچين / 1/2قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1ـ کواس کواس را داخل کاسه ي بزرگ نسوز با آب مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و بگذاريد اين مخلوط حدود 5 دقيقه و يا تا وقتي که کواس کواس همه آب را به خود جذب کند به حال خود بماند. گهگاه آن را با چنگال زير و رو کنيد تا هوا داخل آن شود و پف کند. 10 دقيقه بگذاريد تا خنک شود، آنگاه خرما، مغز گردوها و روغن ها را هم اضافه کنيد و هم بزنيد.
2ـ اکنون سس روغن گردو را تهيه کنيد.
3- گريپ فروت، پرتقال، تربچه، ميزونا و سبزيجات را به مخلوط کواس کواس اضافه کنيد، سس را روي آنها بريزيد و خيلي آرام آنها را با هم مخلوط کنيد.
طرز تهيه ي سس روغن گردو:
همه ي مواد لازم جهت تهيه ي اين سس را درون يک شيشه در دار بريزيد درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 46/9 گرم چربي و 3602کيلوژول( 860 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)