جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد خرما و پرتقال
-(15 Body) 
سالاد خرما و پرتقال
Visitor 1715
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 40 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

کواس کواس / 1و 1/2پيمانه( 300 گرم)
آب جوش / 1 و 1/2پيمانه( 375 ميلي ليتر)
خرماي تازه، بدون هسته و چهار قسمت شود / 12( 270 گرم)
مغز گردوي بو داده، درشت خرد شود / 1پيمانه( 100 گرم)
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
روغن گردو / 1قاشق غذاخوري
گريپ فروت، پوست بگيريد و نازک برش دهيد / 2عدد بزرگ( 1کيلوگرم)
تربچه ي قرمز، نازک برش دهيد / 14 عدد( 210 گرم)
ميزونا( نوعي برگ سالادي( 80 گرم)
برگ نعناع تازه 2پيمانه
برگ گشنيز تازه / 2پيمانه

سالاد خرما و پرتقال

مواد سس روغن گردو:
 

آب پرتقال / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
شکر / 2قاشق چايخوري
روغن گردو / 2قاشق غذاخوري
روغن زيتون/ 2 قاشق غذاخوري
پودر دارچين / 1/2قاشق چايخوري

طرز تهيه:
 

1ـ کواس کواس را داخل کاسه ي بزرگ نسوز با آب مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و بگذاريد اين مخلوط حدود 5 دقيقه و يا تا وقتي که کواس کواس همه آب را به خود جذب کند به حال خود بماند. گهگاه آن را با چنگال زير و رو کنيد تا هوا داخل آن شود و پف کند. 10 دقيقه بگذاريد تا خنک شود، آنگاه خرما، مغز گردوها و روغن ها را هم اضافه کنيد و هم بزنيد.
2ـ اکنون سس روغن گردو را تهيه کنيد.
3- گريپ فروت، پرتقال، تربچه، ميزونا و سبزيجات را به مخلوط کواس کواس اضافه کنيد، سس را روي آنها بريزيد و خيلي آرام آنها را با هم مخلوط کنيد.

طرز تهيه ي سس روغن گردو:
 

همه ي مواد لازم جهت تهيه ي اين سس را درون يک شيشه در دار بريزيد درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 46/9 گرم چربي و 3602کيلوژول( 860 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image