جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد اردک کبابي و سبزيجات سرخ کرده( به سبک چيني)
-(11 Body) 
سالاد اردک کبابي و سبزيجات سرخ کرده( به سبک چيني)
Visitor 1673
Category: دنياي فن آوري
چوي سام، نام يک نوع کلم گلدار چيني و تات سوي، يک نوع کلم برگ پهن چيني است که در فروشگاههاي ميوه و تره بار آسيايي يافت مي شوند.
زمان آماده سازي: 25 دقيقه
زمان پخت: 20 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

اردک کبابي / 1عدد يک کيلوگرمي
روغن کنجد / 1قاشق غذاخوري
پيازچه، نازک برش دهيد / 6 عدد
چوي سام، پاک و درشت خرد شود / 500 گرم
تات سوي، پاک شود / 500 گرم
قارچ تازه، هر کدام 4 قسمت شود / 200 گرم
آب / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
لوبياي برفي / 150 گرم
جوانه ي لوبيا / 2پيمانه( 160 گرم)
دانه کنجد بو داده / 2قاشق غذاخوري

سالاد اردک کبابي و سبزيجات سرخ کرده( به سبک چيني)

مواد سس هوي سين:
 

زنجبيل تازه، رنده شود / يک قطعه 2سانتي( 10 گرم)
سس سويا / 2قاشق غذاخوري
روغن کنجد / 1قاشق غذاخوري
سير له شده / 1حبه
فلفل چيلي تازه تايلندي، ريز خرد شود / 1عدد کوچک
سس هوي سين / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1ـ دماي فر را روي درجه داغ تنظيم کنيد و آن را روشن کنيد.
2ـ اردک را چهار قسمت کنيد، استخوان هاي آن را جدا کنيد و دور بريزيد. گوشت اردک را به قطعات ضخيم برش دهيد، پوست اردک را جدا نکنيد، تکه هاي گوشت را داخل سيني فر قرار دهيد.
بدون اينکه روي گوشت را بپوشانيد آن را حدود 10 دقيقه و يا تا زماني که پوست آن برشته و خشک شود، درون فر داغ شده کباب کنيد، چربي گوشت را جدا کنيد و دور بريزيد.
3- در اين فاصله سس هوي سين را آماده کنيد.
4- روغن را داخل واک يا يک ماهي تابه بزرگ داغ کنيد، پياز، چوي سام و تات سوي را به نوبت درون ماهي تابه تفت دهيد تا سبزيجات فقط پژمرده شوند. ماهي تابه را خالي کنيد قارچ ها را داخل همان ماهي تابه بريزيد و 2دقيقه تفت دهيد. آب را اضافه کنيد و بگذاريد تا اين مخلوط بجوشد. حرارت را کم کنيد و بدون گذاشتن درب ماهي تابه بگذاريد حدود 2دقيقه يا تا وقتي که قارچ ها نرم شوند آرام آرام بجوشد.
5- اردک، مخلوط سبزيجات و قارچ ها را داخل يک کاسه ي بزرگ با سس هوي سين و لوبياهاي برفي به آرامي با هم مخلوط کنيد. جوانه هاي لوبيا را ميان ظروف سرو تقسيم کنيد، روي آنها سالاد بگذاريد و از دانه هاي کنجد بپاشيد.

طرز تهيه سس هوي سين:
 

همه ي مواد را داخل قابله کوچک بريزيد و قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا جوش آيد. حرارت را کم کنيد، درب قابلمه را نگذاريد، حدود 2دقيقه آرام آرام بجوشد. اجاق را خاموش کنيد و 10 دقيقه صبر کنيد تا سس خنک شود.
در هر پرس از اين سالاد 33/4 گرم چربي و 2182کيلوژول( 521کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image