زمان آماده سازي: 30 دقيقه
زمان پخت: 20 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
فلفل دلمه اي زرد / 2عدد متوسط( 400 گرم)
بادمجان، نازک برش دهيد / 4 عدد کوچک( 240 گرم)
کدو خورشتي، نازک برش دهيد / 2عدد بزرگ( 300 گرم)
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
آرتيشوي خوابانده شده در سرکه، داخل آبکش بريزيد تا آبش برود / 340 گرم
سينه ي مرغ دودي، نازک برش دهيد / 550 گرم
شاهي آبي، پاک شود / 400 گرم
مواد سس کبر:
تخم مرغ آب پز، هر کدام 4 قسمت شود / 2عدد
کبر / 1قاشق غذاخوري
سرکه انگور سفيد / 2قاشق غذاخوري
اورگانو تازه و درشت خرد شده / 1قاشق غذاخوري
سير، چهار قسمت شود / 1حبه
روغن زيتون / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1ـ هر فلفل دلمه اي را چهار قسمت کنيد، دانه و غشاي داخلي آن را خارج کنيد و دور بريزيد. فلفلها را درون فر خيلي داغ قرار دهيد تا زماني که پوستشان سياه شود و تاول بزند، پوست فلفل ها به سمت بالا باشد آنگاه آنها را از فر خارج کنيد و مدت 5 دقيقه يک پوشش پلاستيکي يا کاغذي رويشان بکشيد، پوست آنها را بگيريد و بعد فلفل ها را به قطعات نازک برش دهيد.
2ـ در اين فاصله سس کبر را آماده کنيد.
3- با قلم مو روي بادمجان ها و کدوها روغن بماليد و آنها را چند نوبت درون فر يا سيني داغ و چرب شده کباب پز، بپزيد تا کمي سرخ و نرم شوند، بعد بگذاريد تا خنک شوند.
4- فلفل دلمه اي، بادمجان و کدوها را درون يک کاسه بزرگ با آرتيشو، تکه هاي جوجه و سس به آرامي مخلوط کنيد. شاخه هاي شاهي آبي را درون بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد. سالاد را روي شاخه هاي شاهي آبي بريزيد و سرو کنيد.
طرز تهيه سس کبر:
تخم مرغ، کبر، سرکه، اورگانو و سير را درون خرد کن( غذاساز) آنقدر بزنيد تا کاملاً ريز شوند. در حالي که موتور خرد کن روشن است روغن را طي يک جريان باريک و پيوسته به اين مخلوط اضافه کنيد تا سس غليظ شود.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)