زمان آماده سازي: 35 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
تره فرنگي / 1عدد کوچک( 200 گرم)
هويج / 1عدد بزرگ( 180 گرم)
فلفل دلمه اي قرمز، نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 200 گرم)
فلفل دلمه اي زرد نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 200 گرم)
سينه ي مرغ دودي، نازک برش دهيد / 500 گرم
لوبياي برفي، پاک شده و نازک برش دهيد / 200 گرم
کاهو، پاک شده و تکه تکه شود / 1عدد متوسط
مواد سس خردل پرتقالي:
آب پرتقال / 2قاشق غذاخوري
سرکه سيب / 2قاشق غذاخوري
پوست پرتقال ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري
خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري
خامه ترش / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1- سس خردل پرتقالي را تهيه کنيد.
2- تره فرنگي را به تکه هاي 8 سانتي برش دهيد. هر تکه آن را از طول نصف کنيد و به شکل چوب کبريت آنها را برش دهيد. هويج را نيز به همين شکل برش دهيد.
3- تره فرنگي و هويج را داخل يک کاسه بزرگ با سس و بقيه مواد اوليه ترکيب کنيد و خيلي آرام آنها را هم بزنيد.
طرز تهيه سس خردل پرتقالي:
همه ي مواد اوليه اين سس را درون يک شيشه دردار بريزيد و خيلي آرام آنها را هم بزنيد.
در هر پرس از اين سالاد 25 گرم چربي و 1683 کيلوژول(402کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)