زمان آماده سازي: 15 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
ليموي کنسروي يک ماده اوليه مهم در آشپزي آفريقاي شمالي است. ليموها را با آب نمک براي چند ماه درون بطري نگه مي دارند، پس از آن ليموها به لحاظ عطر و بو فوق العاده مي شوند. به هنگام استفاده آنها را خوب زير شير آب سرد بگيريد گوشتشان را جدا کنيد و دور بريزيد و فقط از پوستشان استفاده کنيد. براي تهيه اين سالاد شما بايد يک جوجه کبابي آماده و بزرگ نيز خريداري کنيد.
مواد لازم براي 4 نفر:
کشمش / 1پيمانه( 160 گرم)
آب گرم / 1پيمانه( 250 ميلي ليتر)
آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
جوجه کباب شده / 1عدد( 900 گرم)
لوبيا سبز کوچک، پاک شود / 175 گرم
پوست ليموي کنسروي، ريز خرد شده / 2قاشق غذاخوري
آرتيشو( خوابانده شده در سرکه) آنها را از آب خارج کنيد و هر کدام را چهار قسمت کنيد / يک شيشه( 340 گرم)
برگ جعفري تازه / 2پيمانه
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
سرکه سفيد / 2قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1ـ کشمش ها، آب گرم و آبليمو را داخل يک کاسه متوسط با هم مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و 5 دقيقه بگذاريد به همان حال بماند. آنگاه کشمش ها را از آب خارج کنيد و آب آن را دور بريزيد.
2ـ در اين فاصله، پوست و استخوان هاي جوجه را جدا کنيد، گوشت جوجه را به تکه هاي بزرگ تقسيم کنيد.
3- لوبياها را درون مايکروويو، بخارپز و يا با آب جوش بپزيد تا نرم شوند، آنها را از آب خارج کنيد، زير آب سرد بگيريد و بگذاريد خوب آبشان خارج شود.
4- کشمش، مرغ و لوبيا را درون يک کاسه بزرگ با پوست ليمو آرتيشو، جعفري، روغن و سرکه به آرامي مخلوط کنيد.
در هر پرس از اين سالاد 20/2گرم چربي و 1998 کيلوژول( 477 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)