جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد جوجه ژاپني
-(3 Body) 
سالاد جوجه ژاپني
Visitor 1774
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

فيله ران مرغ / 500 گرم
لوبيا سبز نازک( ماري)، به قطعات 5 سانتي تبديل شود / 200 گرم
ماکاروني / 300 گرم
برگ کوچک تات سوي / 80 گرم
برگ گشنيز تازه / 2پيمانه

سالاد جوجه ژاپني

مواد سس کنجد و بادام زميني:
 

کنجد بو داده / 1/2پيمانه( 75 گرم)
بادام زميني بي نمک و بو داده / 1/2پيمانه( 75 گرم)
آب انگور / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1ـ مرغ را داخل يک قابلمه محتوي آب جوش بگذاريد، درب قابلمه را ببنديد و حدود 10 دقيقه و يا تا زماني که کاملاً بپزد آن را روي اجاق بگذاريد. آنگاه آن را خاموش کنيد و مرغ را درون همان آب 10 دقيقه بگذاريد خنک شود، بعد گوشت مرغ را برش نازک دهيد و آب آن را دور بريزيد.
2ـ در اين فاصله لوبياها را درون مايکروويو، بخارپز و يا با آب بپزيد تا نرم شوند، داخل آبکش بريزيد، زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد آبشان خارج شود.
3- سس کنجد و بادام زميني را درست کنيد.
4- ماکاروني ها را داخل آب جوش بريزيد و بگذاريد بدون در بپزد تا نرم شوند، بعد آنها را آبکش کنيد. زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد آبشان خارج شود.
5- تکه هاي مرغ، لوبياها و ماکاروني را درون يک کاسه بزرگ با تات سوي، گشنيز و سس به آرامي مخلوط کنيد.

طرز تهيه سس کنجد و بادام زميني:
 

همه ي مواد خشک اين سس را آسياب کنيد و سپس آنها را درون مخلوط کن با آب انگور مخلوط کنيد.
در هر پرس از اين سالاد 29/6 گرم چربي و 2885 کيلوژول( 689 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image