جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد بال مرغ با لوبيا قرمز
-(7 Body) 
سالاد بال مرغ با لوبيا قرمز
Visitor 1668
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 40 دقيقه( به اضافه زمان نگهداري در يخچال و زمان استراحت)
زمان پخت: 40 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

قسمت گوشتي بال مرغ / 12عدد( 960 گرم)
سس کچاب / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
سير له شده / 2حبه
لوبيا قرمز( سياه) / 1پيمانه( 200 گرم)
بلال تازه و پاک شده / 4 عدد( 1کيلوگرم)
پياز قرمز، ريز خرد شود / 1عدد متوسط( 170 گرم)
جعفري تازه و درشت خرد شده / 1/4 پيمانه
برگ اسفناج کوچک / 200 گرم
فلفل دلمه اي قرمز، ريز خرد شود / 1عدد متوسط( 200 گرم)
فلفل دلمه اي سبز، ريز خرد شود / 1عدد متوسط( 200 گرم)
ريحان تازه و درشت خرد شده / 2/3 پيمانه

مواد سس چيلي و ليمو:
 

چيلي قرمز تايلندي تازه، تخمهاي آن را خارج کنيد و ريز خرد کنيد / 3 عدد کوچک
پوست ليمو ترش ريز رنده شده / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/2پيمانه
آبليمو / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)

سالاد بال مرغ با لوبيا قرمز

طرز تهيه:
 

1ـ تکه هاي مرغ، سس کچاب، آبليمو و سير را درون يک کاسه متوسط با هم مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و آن را براي يک شب در يخچال قرار دهيد.
2ـ لوبياها را داخل يک کاسه متوسط محتوي آب سرد خيس کنيد و بگذاريد يک شب بماند. سپس آنها را از آب خارج کنيد.
3- لوبياها را زير شير آب سرد بشوئيد و بگذاريد آبشان برود. لوبياها را داخل آب جوش حدود 60 دقيقه و يا تا زماني که نرم شوند بپزيد، بعد آنها را از آب خارج کنيد.
4- در اين فاصله سس چيلي و ليمو را درست کنيد.
5- ذرت ها را روي کباب پز تا وقتي که کمي سرخ و نرم شوند بپزيد، وقتي به اندازه ي کافي خنک شدند آنها را در دست بگيريد و با يک چاقوي تيز دانه هاي ذرت را از چوب آن جدا کنيد. تکه هاي مرغ را از داخل مخلوط ماريناد خارج کنيد تا آبشان کشيده شود، آنگاه آنها را در چند نوبت درون ماهي تابه يا روي کباب پز، سرخ کنيد تا کاملاً بپزند.
6- لوبياها و ذرت ها را درون کاسه اي بزرگ با پياز، جعفري، اسفناج، فلفل دلمه اي ها، ريحان و سس به آرامي مخلوط کنيد. سالاد را ميان ظروف سرو تقسيم کنيد و روي هر کدام سه تکه مرغ قرار دهيد.

طرز تهيه سس چيلي و ليمو:
 

همه ي مواد را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 47 گرم چربي و 3931کيلوژول( 939 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image