جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد مرغ و برنج با سس نام جيم
-(27 Body) 
سالاد مرغ و برنج با سس نام جيم
Visitor 1583
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 35 دقيقه
سس نام جيم نيز مثل اغلب سس هاي تايلندي بسيار تند است. اگر مايليد براي کاستن تندي اين سس تخم هاي چيلي ها را خارج کنيد.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

آب / 4 پيمانه( 1ليتر)
فيله سينه ي مرغ / 600 گرم
رازيانه / 2عدد
زنجبيل تازه، درشت برش داده شود / 1تکه 2سانتي 10 گرم
روغن بادام زميني / 1قاشق غذاخوري
پياز قرمز، ريز خرد شود / 1عدد کوچک( 80 گرم)
برنج باسماتي / 1پيمانه( 200 گرم)
لوبياي برفي( واژه نامه) پاک شود / 300 گرم
فلفل دلمه اي زرد، برش نازک داده شود / 1عدد متوسط( 200 گرم)
ميزونا( واژه نامه) / 150 گرم
برگ گشنيز تازه / 1/2پيمانه( کاملاً فشرده)

سالاد مرغ و برنج با سس نام جيم

مواد سس نام جيم:
 

سير، چهار قسمت شود / 2 حبه
چيلي سبز، درشت خرد شود / 2 عدد بلند و کشيده
آبليمو / 2 قاشق غذاخوري
روغن بادام / 2 قاشق غذاخوري
شکر گور يا شکر زرد رنده شده (واژنامه) / 1 قاشق غذاخوري
سس ماهي (واژنامه) / 1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
 

1ـ داخل يک قابلمه متوسط آب را جوش بياوريد، مرغ، رازيانه و زنجبيل را درون آن بريزيد، درب قابلمه را بگذاريد و حدود 10 دقيقه يا تا زماني که مرغ کاملاً بپزد بگذاريد روي اجاق بماند. قابلمه را از روي حرارت برداريد و حدود 10 دقيقه صبر کنيد تا مرغ درون همان قابلمه خنک شود بعد آنرا درون آبکش خالي کنيد و آب مرغ را نگهداريد. رازيانه و زنجبيل را دور بريزيد و مرغ را خيلي نازک تکه تکه کنيد.
2ـ در اين فاصله سس نام جيم را آماده کنيد.
3- قابلمه را پاک کنيد، روغن را داخل آن داغ کنيد، پياز را داخل آن تفت دهيد تا نرم شود. برنج را اضافه کنيد و يک دقيقه آن را تفت دهيد آب مرغ را که نگه داشته بوديد به آن اضافه کنيد و آن را جوش آوريد. حرارت را کم کنيد، درب قابلمه را نبنديد و حدود 5 دقيقه يا تا زماني که برنج فقط نرم شود، بگذاريد آرام آرام بجوشد. آن را آبکش کنيد، 10 دقيقه صبر کنيد تا خنک شود.
4- در اين فاصله لوبياها را بجوشانيد، بخارپز کنيد و يا درون مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، بعد آنها را داخل آبکش بريزيد، زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد آبشان برود.
5- داخل يک کاسه بزرگ، مرغ، برنج و لوبياها را با فلفل دلمه اي، ميزونا، گشنيز و سس به آرامي مخلوط کنيد.

طرز تهيه سس نام جيم:
 

همه ي مواد سس را درون غذاساز يا مخلوط کن آنقدر بزنيد تا صاف و يک دست شوند.
در هر پرس از اين سالاد 17/6 گرم چربي و 2173 کيلوژول( 519 کالري) انرژي وجود دارد.

نکته:
 

شما مي توانيد براي تهيه اين سالاد از يک مرغ سوخاري آماده استفاده کنيد اما در آن صورت بايد برنج را در مخلوطي از آب و استاک آماده مرغ بپزيد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image