جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد بلدرچين، نارنگي و انگور سياه
-(4 Body) 
سالاد بلدرچين، نارنگي و انگور سياه
Visitor 1694
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 40 دقيقه( به اضافه مدت زمان ماندن در يخچال)
زمان پخت: 20 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

بلدرچين درسته / 4 عدد( 1/6 کيلوگرم)
چيلي قرمز تايلندي تازه، درشت خرد شود / 4 عدد کوچک
سير نصف شود / 2حبه
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
آبليمو / 2قاشق غذاخوري
نارنگي چيني( ماندارين) / 4 عدد متوسط( 800 گرم)

سالاد بلدرچين، نارنگي و انگور سياه

لوبياي برفي، پاک و نصف شود / 300 گرم
شاهي آبي، پاک شود / 340 گرم
بادام پوست کنده و بو داده / 1پيمانه( 160 گرم)
انگور سياه درشت، بدون تخم و از طول نصف شود / 200 گرم

طرز تهيه:
 

1- با استفاده از قيچي آشپزخانه، سرتاسر استخوان پشت بلدرچين ها را از دو طرف قيچي کنيد. استخوان پشت را خارج کنيد و دور بيندازيد. هر بلدرچين را به شکل باز شده و تخت روي تخته گوشت قرار دهيد طوري که پوست آنها به سمت پايين باشد، استخوان قفسه سينه بلدرچين را هم جدا کنيد و هر بلدرچين را چهار قسمت کنيد.
2- با هم زن برقي يا مخلوط کن، چيلي، سير، روغن و نيمي از آبليمو را آنقدر بزنيد تا صاف و يکدست شود، اين مخلوط را با تکه هاي بلدرچين در يک کاسه بزرگ بريزيد و هم بزنيد. روي کاسه را بپوشانيد و آن را مدت 20 دقيقه درون يخچال قرار دهيد.
3- در اين فاصله نارنگي ها را پوست بگيريد و آنها را قاچ قاچ کنيد و کنار بگذاريد.
4- تکه هاي بلدرچين را از داخل کاسه درون يخچال خارج کنيد، آب آنها را خشک کنيد و آنها را داخل ماهي تابه چرب شده و داغ مخصوص يا روي کباب پز بپزيد تا هر دو طرفشان سرخ شود و کاملاً بپزد.
5- در اين فاصله لوبياها را بجوشانيد يا بخارپز کنيد و يا درون مايکروويو بپزيد تا نرم شوند آنگاه آنها را درون آبکش بريزيد تا آبشان خارج شود.
6- بلدرچين و لوبياها را درون کاسه اي بزرگ با قاچ هاي نارنگي، آبليمو، شاهي آبي، مغز بادام و انگور به آرامي با هم مخلوط کنيد.
در هر پرس از اين سالاد 62/4 گرم چربي و 3724 کيلوژول( 889 کالري) انرژي وجود دارد.

نکته:
 

بلدرچين ها را مي توانيد در صورت تمايل درون فر با دماي نسبتاً داغ حدود 15 دقيقه بپزيد. براي بي استخوان کردن بلدرچين ها مي توانيد از قصاب محله خود کمک بگيريد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image