جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد لوبيا، باقلا و بوقلمون با سس خردل سبوس دار
-(21 Body) 
سالاد لوبيا، باقلا و بوقلمون با سس خردل سبوس دار
Visitor 1763
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 1ساعت و 5 دقيقه
زمان پخت: 50 دقيقه
ريزوني نوعي پاستاي کوچک است که شکلي شبيه برنج دارد.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

سينه بوقلمون / 1عدد کامل و يک تکه( 1/2کيلوگرم)
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
نمک / 1قاشق غذاخوري
فلفل سياه آسيب شده / 1/2قاشق چايخوري
پوست ليمو، ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري
ريزوني / 1و1/2پيمانه( 330 گرم)
باقلاي تازه / 750 گرم
لوبيا سبز، پاک شود / 750 گرم
نعناع تازه و درشت خرد شده / 1/4 پيمانه
برگ کوچک راکت / 50 گرم

مواد سس خردل ليمويي:
 

آبليمو / 2 قاشق غذاخوري
خردل سبوس دار / 2 قاشق چايخوري
سرکه سفيد / 2 قاشق غذاخوري
شکر / 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1/3 پيمانه (80 ميلي ليتر)

سالاد لوبيا، باقلا و بوقلمون با سس خردل سبوس دار

طرز تهيه:
 

1- فر را روي دماي نسبتاً داغ تنظيم و روشن کنيد.
2- دور تا دور سينه ي بوقلمون را با نخ نسوز به فواصل 6 سانتي متري ببنديد. آنگاه آن را روي سيني چرب شده فر قرار دهيد، از مخلوط روغن، نمک، فلفل و پوست ليمو روي آن بماليد. روي آن را با فويل بپوشانيد سيني را داخل فر با دماي نسبتاً داغ حدود 40 دقيقه قرار دهيد. سپس فويل را از روي آن برداريد و 10 دقيقه ديگر بگذاريد گوشت بوقلمون با همان دما درون فر بماند تا کاملاً بپزد.
3- در اين فاصله سس خردل ليمويي را آماده کنيد.
4- ريزوني ها را داخل يک قابلمه بزرگ آب جوش بريزيد تا بپزند، درب قابلمه را نگذاريد، وقتي ريزوني ها نرم شدند آنها را آبکش کنيد، زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود.
5- پوست باقلاها را بگيريد، آنها را آب پز يا بخارپز کنيد و يا با مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، سپس آبکش کنيد، زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود.
6- در اين فاصله لوبياها را نيز به يکي از سه روش بالا بپزيد و آبکش کنيد.
7- درون يک کاسه ي بزرگ ريزوني ها، باقلاها و لوبياها را با نعناع، راکت و سس آرام مخلوط کنيد. گوشت بوقلمون را هم نازک نازک برش دهيد و آن را روي سالاد بچينيد.

طرز تهيه سس خردل ليمويي:
 

همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 35/2گرم چربي و 4233 کيلوژول( 1011کالري) انرژي وجود دارد.

نکته:
 

شما مي توانيد به جاي باقلاي تازه از 500 گرم باقلاي منجمد شده استفاده کنيد، پس از آنکه يخ آن باز شد پوسته خارجي آنها را بگيريد و آنها را به همان روشي که گفته شد بپزيد تا نرم شوند.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image