زمان آماده سازي: 25 دقيقه( به اضافه مدت زمان ماندن در يخچال)
زمان پخت: 20 دقيقه
سس پيري پيري( piri piri) مخلوطي از سرکه و فلفل تند است که درون بطري و در اغلب سوپر مارکت هاي برجسته به فروش مي رسد. براي تهيه اين غذا شما تقريباً به 1/4 کلم برگ سفيد و 1/4 کلم برگ قرمز نياز داريد.
مواد لازم براي 4 نفر:
قسمت گوشتي بال مرغ / 16 عدد( 1/3 کيلوگرم)
سس پيري پيري / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
کلم قرمز، ريز و باريک خرد شده / 5 پيمانه( 400 گرم)
کلم سفيد، ريز و باريک خرد شده / 5 پيمانه( 400 گرم)
نعناع تازه و درشت خرد شده / 1پيمانه
مواد سس پيري پيري خانگي:
سس پيري پيري آماده / 1قاشق غذاخوري
روغن بادام زميني / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1- مرغ و سس را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و آن را به مدت 3 ساعت يا يک شب در يخچال قرار دهيد.
2- سس پيري پيري خانگي خود را تهيه کنيد.
3- تکه هاي گوشت مرغ را از داخل کاسه خارج کنيد و آنها را روي ماهي تابه چرب شده و داغ مخصوص کباب( يا روي باربيکيو) کباب کنيد تا کاملاً بپزند.
4- کلم ها و نعناع را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد سسي را که در مرحله دوم اين دستورالعمل تهيه کرده ايد روي آنها بريزيد و همه اين مواد را به آرامي با هم مخلوط کنيد. سالاد کلم را با مرغ سرو کنيد.
طرز تهيه سس پيري پيري خانگي:
همه ي مواد اين سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 49/5 گرم چربي و 2687 کيلوژول( 642کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)