جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد سيب زميني، چغندر و پاسترامي با مايونز ترب کوهي
-(9 Body) 
سالاد سيب زميني، چغندر و پاسترامي با مايونز ترب کوهي
Visitor 1674
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 30 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
پاسترامي يک نوع گوشت گاو دودي و پرادويه است که مي توان آن را در برخي اغذيه فروشي ها و قصابي ها يافت.
ترب کوهي همان ريشه خردل است( رجوع شود به واژه نامه).

مواد لازم براي 4 نفر:
 

سيب زميني کوچک نورس، نصف شود / 700 گرم
تربچه قرمز پاک شده / 7 عدد( 100 گرم)
کاهوي مرجاني قرمز، پاک شود / 250 گرم
پاسترامي، به صورت قطعات بزرگ تکه تکه شود / 250 گرم
شويد تازه و خرد شده / 2قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
سرکه قرمز / 1قاشق غذاخوري
چغندر تازه، پوست بگيريد و درشت رنده کنيد / 3 عدد متوسط( 500 گرم)

مواد مايونز ترب کوهي:
 

تخم مرغ / 1عدد
کرم ريشه خردل / 1قاشق غذاخوري
آبليمو / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/2پيمانه

سالاد سيب زميني، چغندر و پاسترامي با مايونز ترب کوهي

طرز تهيه:
 

1- سيب زميني ها را با آب، بخار يا درون مايکروويو بپزيد تا اينکه نرم شوند، آنها را درون آبکش خالي کنيد. 10 دقيقه صبر کنيد تا خنک شوند.
2- در اين فاصله مايونز ترب کوهي( ريشه خردل) را تهيه کنيد.
3- تربچه ها را نازک نازک برش دهيد و هر برش را باز به شکل نوارهاي باريک برش دهيد. سيب زميني و تربچه ها را داخل يک کاسه بزرگ با کاهو، پاسترامي و شويد مخلوط کنيد. روغن، سرکه و چغندر را نيز داخل يک کاسه متوسط مخلوط کنيد.
4- سالاد پاسترامي را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد، روي هر کدام، از سالاد چغندر و در آخر مايونز بريزيد.

طرز تهيه مايونز ترب کوهي:
 

تخم مرغ، کرم و آبليمو را داخل همزمن به هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. در حالي که موتور همزن روشن است، روغن را طي يک جريان پيوسته و باريک اضافه کنيد تا اينکه مايونز کمي غليظ شود.
در هر پرس از اين سالاد 39/8 گرم چربي و 2434 کيلوژول(582کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image