جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد تايلندي گوشت گاو و رشته
-(8 Body) 
سالاد تايلندي گوشت گاو و رشته
Visitor 1653
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 30 دقيقه
زمان پخت: 30 دقيقه
کافير( کفير): درخت کوچکي است از تيره ي مرکبات که داراي ميوه و برگهاي بسيار معطري است. برگ اين درخت به شکل تازه و خشک در برخي از فروشگاههاي ميوه و تره بار و اغلب سوپر مارکت هاي آسيايي يافت مي شود.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

فيله گاو، پاک شود / يک قطعه 600 گرمي
خيار بزرگ( سالادي) تخم هاي آن را خارج کنيد و نازک نازک برش دهيد / 2عدد( 260 گرم)
جوانه ي لوبيا / 1پيمانه( 80 گرم)
پياز قرمز، نازک برش دهيد / 1عدد متوسط(170 گرم)
برگ گشنيز تازه / 1پيمانه
برگ نعناع تازه / 1پيمانه
برگ تازه درخت کافير، ريز ريز خرد شود / 6 عدد
روغن نباتي، براي سرخ کردن / به ميزان لازم
رشته تخم مرغي خشک / 200 گرم

مواد سس ترش و داغ:
 

آبليمو / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
سس ماهي( واژه نامه) / 2قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي / 1قاشق غذاخوري
چيلي تايلندي قرمز و تازه، نازک نازک برش دهيد / 3 عدد کوچک
سير له شده / 1حبه

سالاد تايلندي گوشت گاو و رشته

طرز تهيه:
 

1- سس داغ و ترش را تهيه کنيد.
2- گوشت را روي سيني چرب شده و داغ فر و يا روي کباب پز، کباب کنيد تا هر دو طرف آن سرخ شود و مطابق سليقه تان بپزد. سپس روي آن را بپوشانيد و 10 دقيقه به حالت استراحت بگذاريد. سپس آن را نازک نازک برش دهيد.
3- در اين فاصله خيار، جوانه لوبيا، پياز، گشنيز، نعناع و برگ کافير را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد.
4- روغن را داخل واک يا يک قابلمه بزرگ داغ کنيد رشته ها را در چند نوبت داخل روغن فرو کنيد تا پف کنند و کمي سرخ شوند. بعد روغن اضافي آن را روي کاغذ خشک کن بگيريد.
5- گوشت گاو و سس را به سالاد داخل کاسه بيفزاييد، آنها را به آرامي با هم مخلوط کنيد. رشته ها را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها سالاد گوشت قرار دهيد.

طرز تهيه سس تند و ترش:
 

همه ي مواد سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 10/1گرم چربي و 1842کيلوژول( 436 کالري) انرژي وجود دارد.

چند نکته:
 

سس را مي توانيد از يک روز قبل تهيه کنيد، روي آن را بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد. رشته ها را نيز مي توانيد از يک روز جلوتر سرخ کرده و درون يک ظرف يا محفظه اي که هوا به داخل آن نفوذ نکند، نگهداري کنيد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image