زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 20 دقيقه
گرمولاتا ايتاليايي مخلوطي از جعفري ريز خرد شده، پوست ليمو و سير است که به طور معمول همراه اسوبوکو سرو مي شود، اما نمونه اي که اينجا ارايه مي دهيم به نظر مي رسد غذاي کاملي باشد. موسيرها که به آنها پيازچه هاي فرانسوي يا پيازچه طلايي هم مي گويند، عضوي کوچک و کشيده از خانواده پياز هستند. فارفال نيز نوعي پاستاي خشک و کوتاه است که به آن پاستاي پروانه اي يا پاپيوني هم مي گويند. اين نوع پاستا براي سالاد مناسب است زيرا پس از مخلوط شدن با مواد، شکلش ثابت و پا بر جا باقي مي ماند.
مواد لازم براي 4 نفر:
فارفال / 250 گرم
مارچوبه، پاک و از عرض نصف شود / 600 گرم
لوبيا سبز، پاک و از عرض نصف شود / 200 گرم
روغن نباتي / 1قاشق غذاخوري
گوشت گوسفند / 800 گرم
خردل ديجون / 2قاشق چايخوري
موسير تازه، نازک نازک برش دهيد / 3 عدد( 75 گرم)
بادام زميني بو داده / 1/3 پيمانه( 50 گرم)
برگ جعفري تازه / 1/3 پيمانه
مواد سس ديجون ليمويي:
آبليمو / 2قاشق غذاخوري
روغن زيتون خالص /2قاشق غذاخوري
خردل ديجون / 2قاشق چايخوري
مواد گرمولاتا:
سير، ريز خرد شود / 2حبه
پوست ليموي ريز رنده شده / 1قاشق غذاخوري
برگ جعفري تازه ريز خرد شده / 1/2پيمانه
طرز تهيه:
1- سس ديجون و گرمولاتا را تهيه کنيد.
2- پاستا را در يک قابلمه بزرگ آب در حال جوش و در باز بريزيد تا فقط نرم شود، آبکش کنيد، زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبش برود.
3- در اين فاصله، مارچوبه و لوبيا را به طور جداگانه با آب، بخار و يا درون مايکروويو بپزيد تا فقط نرم شوند سپس آنها را آبکش کنيد.
4- روغن را داخل يک ماهي تابه بزرگ داغ کنيد. گوشت را درون آن به ميزان دلخواه بپزيد، خردل را روي گوشت بريزيد گرومولاتا را با دست روي خردلي که روي گوشت ريخته ايد فشار دهيد سپس روي گوشت را بپوشانيد و 5 دقيقه به حالت استراحت بگذاريد، بعد گوشت را به قطعات کلفت برش دهيد.
5- پاستا، مارچوبه، لوبيا و گوشت را داخل يک کاسه بزرگ با موسير، بادام زميني، جعفري و سس به آرامي هم بزنيد تا مخلوط شوند.
طرز تهيه سس ديجون ليمويي:
همه ي مواد سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 30/7 گرم چربي و 2940 کيلوژول( 694 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)