جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد سوسيس، چغندر و عدس
-(11 Body) 
سالاد سوسيس، چغندر و عدس
Visitor 1740
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 30 دقيقه
زمان پخت: 50 دقيقه
چغندرهاي طلايي در مقايسه با چغندرهاي بنفش- قرمز، شيرين تر هستند. هنگام پاک کردن چغندرها کمي از ساقه آنها را باقي بگذاريد تا هنگام پختن شيره آنها خارج نشود.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

عدس / 2پيمانه( 400 گرم)
آويشن تازه / 2شاخه
چغندر قرمز / 20 عدد کوچک( 500 گرم)
چغندر طلايي / 20 عدد کوچک( 500 گرم)
سوسيس / 8 عدد( 640 گرم)
پياز، ريز خرد شود / 1عدد بزرگ( 200 گرم)
دانه خردل زرد / 2قاشق چايخوري
زيره سبز آسياب شده / 2قاشق چايخوري
گشنيز آسياب شده / 1قاشق چايخوري
آب مرغ( استاک) آماده / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
اسفناج، پاک شود و درشت خرد شود / 300 گرم

سالاد سوسيس، چغندر و عدس

مواد سس آويشن:
 

آويشن تازه ريز خرد شده / 1قاشق چايخوري
سير له شده / 1حبه
آب انگور قرمز / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
روغن زيتون خالص / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1- سس آويشن را تهيه کنيد.
2- عدس ها را با شاخه هاي آويشن درون يک قابلمه بزرگ محتوي آب جوش بپزيد تا نرم شوند، عدس را آبکش کنيد و شاخه هاي آويشن را دور بياندازيد. عدس را با نيمي از سس داخل يک کاسه بزرگ بريزيد و آرام هم بزنيد تا مخلوط شوند.
3- در اين فاصله برگها و قسمت اعظم ساقه هر چغندر را جدا کنيد و دور بريزيد. چغندرها را با پوست آب پز يا بخارپز کنيد و يا درون مايکروويو بگذاريد تا نرم شوند، سپس داخل آبکش بريزيد. وقتي به اندازه کافي خنک شدند، پوست آنها را بگيريد و هر چغندر را نصف کنيد.
4- سوسيس ها را درون يک ماهي تابه نچسب داغ تفت دهيد تا سرخ شوند و کاملاً بپزند، 5 دقيقه صبر کنيد تا خنک شوند سپس آنها را برش دهيد.
5- همان ماهي تابه را مجدداً داغ کنيد اين دفعه پياز، دانه هاي خردل، زيره و گشنيز را تفت دهيد تا اينکه پيازها نرم شوند، آب مرغ را به آن اضافه کنيد و جوش آوريد. ماهي تابه را از روي حرارت برداريد، اسفناج را اضافه کنيد و هم بزنيد.
6- مخلوط اسفناج را با چغندرها، سوسيس و باقيمانده سس به مخلوط عدس اضافه کنيد، آرام هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.

طرز تهيه ي سس آويشن:
 

همه ي مواد سس را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 45/2گرم چربي و 3968 کيلوژول( 948 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image