جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
استيک دسته دار نعنايي با لوبيا سبز تازه
-(4 Body) 
استيک دسته دار نعنايي با لوبيا سبز تازه
Visitor 1680
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 30 دقيقه( به اضافه زمان نگهداري در يخچال)
زمان پخت: 20 دقيقه
کتلکت فرانسوي( استيک دسته دار) به برش هايي از گوشت راسته گوسفند گفته مي شود که به استخوان دنده متصل است.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

استيک دسته دار گوشت گوسفند / 12عدد( 900 گرم)
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
آبليمو / 2قاشق غذاخوري
سير له شده / 2حبه
نعناع تازه و ريز خرد شده / 2قاشق غذاخوري
پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق غذاخوري
لوبيا سبز / 450 گرم
پيچک لوبيا برفي( واژه نامه) 150 گرم
برگ نعناع تازه / 1پيمانه
برگ ريحان تازه / 1پيمانه

استيک دسته دار نعنايي با لوبيا سبز تازه

مواد سس سرکه:
 

سرکه / 2قاشق غذاخوري
خردل ديجون / 1قاشق چايخوري
شکر / 1قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1- تکه هاي گوشت، روغن، آبليمو، سير، نعناع خرد شده و نيمي از پوست ليمو را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد و آرام هم بزنيد تا همه تکه هاي گوشت به اين مواد آغشته شوند. روي کاسه را بپوشانيد و آن را يک ساعت در يخچال بگذاريد.
2- در اين فاصله لوبياها را آب پز، بخارپز و يا با مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، سپس آنها را داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود.
3- سس سرکه را تهيه کنيد.
4- تکه هاي گوشت را در چند نوبت روي باربکيو يا داخل ماهي تابه داغ و چرب شده بپزيد تا هر دو طرف آنها سرخ شود و به ميزان دلخواه شما بپزد.
5- لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، پيچک ها، سبزي ها و باقيمانده ي پوست ليمو و نيمي از سس را اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سالاد لوبيا و گوشت را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و باقيمانده سس را روي آنها بريزيد.

طرز تهيه سس سرکه:
 

همه ي مواد سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 39/3 گرم چربي و 2477 کيلوژول( 592کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image