زمان آماده سازي: 30 دقيقه( به اضافه زمان نگهداري در يخچال)
زمان پخت: 20 دقيقه
کتلکت فرانسوي( استيک دسته دار) به برش هايي از گوشت راسته گوسفند گفته مي شود که به استخوان دنده متصل است.
مواد لازم براي 4 نفر:
استيک دسته دار گوشت گوسفند / 12عدد( 900 گرم)
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
آبليمو / 2قاشق غذاخوري
سير له شده / 2حبه
نعناع تازه و ريز خرد شده / 2قاشق غذاخوري
پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق غذاخوري
لوبيا سبز / 450 گرم
پيچک لوبيا برفي( واژه نامه) 150 گرم
برگ نعناع تازه / 1پيمانه
برگ ريحان تازه / 1پيمانه
مواد سس سرکه:
سرکه / 2قاشق غذاخوري
خردل ديجون / 1قاشق چايخوري
شکر / 1قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1- تکه هاي گوشت، روغن، آبليمو، سير، نعناع خرد شده و نيمي از پوست ليمو را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد و آرام هم بزنيد تا همه تکه هاي گوشت به اين مواد آغشته شوند. روي کاسه را بپوشانيد و آن را يک ساعت در يخچال بگذاريد.
2- در اين فاصله لوبياها را آب پز، بخارپز و يا با مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، سپس آنها را داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود.
3- سس سرکه را تهيه کنيد.
4- تکه هاي گوشت را در چند نوبت روي باربکيو يا داخل ماهي تابه داغ و چرب شده بپزيد تا هر دو طرف آنها سرخ شود و به ميزان دلخواه شما بپزد.
5- لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، پيچک ها، سبزي ها و باقيمانده ي پوست ليمو و نيمي از سس را اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سالاد لوبيا و گوشت را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و باقيمانده سس را روي آنها بريزيد.
طرز تهيه سس سرکه:
همه ي مواد سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 39/3 گرم چربي و 2477 کيلوژول( 592کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)