جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد ژامبون با سس سرکه خردلي
-(15 Body) 
سالاد ژامبون با سس سرکه خردلي
Visitor 1527
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 2دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

لوبيا برفي، پاک شود / 300 گرم
آووکادو، نازک نازک برش دهيد / 2عدد متوسط( 500 گرم)
گوجه فرنگي نيمه خشک، درشت خرد شود / 1و1/3 پيمانه( 200 گرم)
برگ اسفناج نورس / 150 گرم
ژامبون دودي / 300 گرم

مواد سس سرکه خردلي:
 

سير له شده / 2حبه
سرکه سفيد / 2قاشق غذاخوري
جعفري تازه و ريز خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه، رنده شود / 1تکه يک سانتي( 5 گرم)
خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

سالاد ژامبون با سس سرکه خردلي

طرز تهيه:
 

1- لوبيا را آب پز يا بخارپز کنيد يا درون مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، بعد آنها را داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و کنار بگذاريد تا آبشان برود.
2- در اين فاصله سس سرکه خردلي را تهيه کنيد.
3- لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، ساير مواد را نيز روي آن بريزيد آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سالاد را ميان بشقابهاي سرو تقسيم کنيد و از سس سرکه روي آن بپاشيد.

طرز تهيه سس سرکه خردلي:
 

همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 41گرم چربي و 2344 کيلوژول( 560 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image