زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 2دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
لوبيا برفي، پاک شود / 300 گرم
آووکادو، نازک نازک برش دهيد / 2عدد متوسط( 500 گرم)
گوجه فرنگي نيمه خشک، درشت خرد شود / 1و1/3 پيمانه( 200 گرم)
برگ اسفناج نورس / 150 گرم
ژامبون دودي / 300 گرم
مواد سس سرکه خردلي:
سير له شده / 2حبه
سرکه سفيد / 2قاشق غذاخوري
جعفري تازه و ريز خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه، رنده شود / 1تکه يک سانتي( 5 گرم)
خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1- لوبيا را آب پز يا بخارپز کنيد يا درون مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، بعد آنها را داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و کنار بگذاريد تا آبشان برود.
2- در اين فاصله سس سرکه خردلي را تهيه کنيد.
3- لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، ساير مواد را نيز روي آن بريزيد آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سالاد را ميان بشقابهاي سرو تقسيم کنيد و از سس سرکه روي آن بپاشيد.
طرز تهيه سس سرکه خردلي:
همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 41گرم چربي و 2344 کيلوژول( 560 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)