جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشت گوسفند زاتاري با سالاد گرم نخود
-(10 Body) 
گوشت گوسفند زاتاري با سالاد گرم نخود
Visitor 1780
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 45 دقيقه( به اضافه زمان نگهداري در يخچال و زمان استراحت)
زمان پخت: 40 دقيقه
زاتار( Za'atar)، مخلوطي از دانه کنجد بو داده، مرزنگوش خشک، آويشن و سماق است. شما مي توانيد آماده ي آن را در برخي از فروشگاههاي مواد غذايي تهيه کنيد يا اينکه خودتان آن را به شيوه اي که ما در اينجا آورده ايم، تهيه کنيد. سماق که نوعي ادويه بنفش- قرمز رنگ است، طعمي ليمويي و ترش به انواع سس مي دهد و مصرف آن با انواع گوشت هاي کبابي بسيار مطلوب است.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

نخود خشک / 1پيمانه( 200 گرم)
برگ بو / 1عدد
گوشت گوسفند / 800 گرم
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
سماق / 1قاشق غذاخوري
کنجد بو داده / 1قاشق غذاخوري
آويشن خشک / 1قاشق چايخوري
اورگانو خشک / 1قاشق چايخوري
مرزنگوش خشک / 1قاشق چايخوري
پاپريکا شيرين / 1قاشق چايخوري
کره / 20 گرم
پياز ريز، نصف شود / 12عدد( 300 گرم)
هويج، ريز خرد شود / 12عدد بزرگ( 180 گرم)
ساقه کرفس، پاک و ريز خرد شود / 2عدد( 200 گرم)
پياز رازيانه، پاک و نازک نازک برش دهيد / 2عدد کوچک( 400 گرم)
جعفري تازه / 1پيمانه فشرده

گوشت گوسفند زاتاري با سالاد گرم نخود

مواد سس سماق:
 

سماق / 1قاشق غذاخوري
خردل ديجون / 1قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1- نخودها را درون کاسه بزرگي محتوي آب سرد خيس کنيد و يک شب بگذاريد بماند، سپس آب آنها را خالي کنيد.
2- درون يک قابلمه متوسط محتوي آب در حال جوش، نخودها و برگ بو را بريزيد، درب قابلمه را نبنديد و بگذاريد تا وقتي که نخودها نرم مي شوند، بپزند بعد آنها را داخل آبکش خالي کنيد و زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آب از آنها خارج شود.
3- در اين فاصله گوشت، 2قاشق غذاخوري از روغن زيتون و مخلوط سماق، کنجد و سبزي هاي خشک و پايريکا را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد و آرام هم بزنيد تا گوشت به اين مواد آغشته شود. سپس روي کاسه را بپوشانيد و آن را 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.
4- سس سماق را تهيه کنيد.
5- کره و باقيمانده روغن را داخل يک ماهي تابه ي بزرگ داغ کنيد، پياز را حدود 10 دقيقه داخل آن تفت دهيد تا کمي سرخ و نرم شود. هويج، کرفس و رازيانه را هم اضافه کنيد و هم بزنيد تا اين سبزيجات فقط نرم شوند.
6- در اين فاصله، گوشت را در چند نوبت درون ماهي تابه چرب شده و داغ( يا درون فر يا کباب پز) به ميزاني که مطلوب ذائقه شماست بپزيد. بعد روي گوشت را بپوشانيد و آن را به مدت 5 دقيقه به حال استراحت بگذاريد. اکنون مي توانيد گوشت را برش دهيد.
7- درست قبل از سرو نخودها، جعفري و نيمي از سس را با سبزيجات مخلوط کنيد و همه ي آنها را با هم تفت دهيد تا کاملاً داغ شوند. سالاد نخود را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد، تکه هاي گوشت را روي سالاد قرار دهيد و باقيمانده ي سس را روي آن بريزيد.

طرز تهيه ي سس سماق:
 

همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 47/9 گرم چربي و 3194 کيلوژول( 763 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image