جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد گوشت و لوبيا چشم بلبلي
-(13 Body) 
سالاد گوشت و لوبيا چشم بلبلي
Visitor 1662
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 20 دقيقه( به اضافه مدت زمان نگهداري در يخچال)
زمان پخت: 35 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

استيک دسته دار گوسفند / 12عدد( 900 گرم)
گشنيز خشک / 2قاشق چايخوري
فلفل هندي / 1/2قاشق چايخوري
پاپريکاي دودي / 2قاشق چايخوري
روغن نباتي / 1قاشق غذاخوري
لوبياي چشم بلبلي خشک / 1و1/2پيمانه( 300 گرم)
گوجه فرنگي هر کدام 4 قسمت شود / 10 عدد کوچک( 200 گرم)
ساقه ي کرفس پاک شده نازک برش دهيد / 2عدد( 200 گرم)
آبليمو / 2قاشق غذاخوري
کاهوي اسپرک قرمز، پاک شود / 1عدد کوچک

سالاد گوشت و لوبيا چشم بلبلي

مواد سس جعفري:
 

جعفري تازه و درشت خرد شده / 2قاشق غذاخوري
خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري
سير له شده / 1حبه
روغن زيتون خالص / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
آب انگور سفيد / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1- گوشت، گشنيز، فلفل، پاپريکا و روغن را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد. روي کاسه را بپوشانيد و آن را به مدت سه ساعت يا يک شب در يخچال بگذاريد.
2- لوبياها را داخل يک کاسه محتوي آب جوش بپزيد تا نرم شوند سپس آنها را آبکش کنيد.
3- در اين فاصله استيک ها را در چند نوبت درون ماهي تابه چرب و داغ مخصوص پخت استيک يا تحت گريل يا روي کباب پز به ميزان دلخواه بپزيد، به نحوي که هر دو طرف آنها سرخ شود.
4- سس جعفري را تهيه کنيد. لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ با گوجه فرنگي، کرفس و سس جعفري به آرامي مخلوط کنيد.
5- برگهاي کاهو را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد، روي کاهو سالاد لوبيا و سپس گوشت قرار دهيد و در آخر آبليمو بپاشيد.

طرز تهيه سس جعفري:
 

همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 33/5 گرم چربي و 2351کيلوژول(562کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image