زمان آماده سازي: 20 دقيقه( به اضافه مدت زمان نگهداري در يخچال)
زمان پخت: 35 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
استيک دسته دار گوسفند / 12عدد( 900 گرم)
گشنيز خشک / 2قاشق چايخوري
فلفل هندي / 1/2قاشق چايخوري
پاپريکاي دودي / 2قاشق چايخوري
روغن نباتي / 1قاشق غذاخوري
لوبياي چشم بلبلي خشک / 1و1/2پيمانه( 300 گرم)
گوجه فرنگي هر کدام 4 قسمت شود / 10 عدد کوچک( 200 گرم)
ساقه ي کرفس پاک شده نازک برش دهيد / 2عدد( 200 گرم)
آبليمو / 2قاشق غذاخوري
کاهوي اسپرک قرمز، پاک شود / 1عدد کوچک
مواد سس جعفري:
جعفري تازه و درشت خرد شده / 2قاشق غذاخوري
خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري
سير له شده / 1حبه
روغن زيتون خالص / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
آب انگور سفيد / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1- گوشت، گشنيز، فلفل، پاپريکا و روغن را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد. روي کاسه را بپوشانيد و آن را به مدت سه ساعت يا يک شب در يخچال بگذاريد.
2- لوبياها را داخل يک کاسه محتوي آب جوش بپزيد تا نرم شوند سپس آنها را آبکش کنيد.
3- در اين فاصله استيک ها را در چند نوبت درون ماهي تابه چرب و داغ مخصوص پخت استيک يا تحت گريل يا روي کباب پز به ميزان دلخواه بپزيد، به نحوي که هر دو طرف آنها سرخ شود.
4- سس جعفري را تهيه کنيد. لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ با گوجه فرنگي، کرفس و سس جعفري به آرامي مخلوط کنيد.
5- برگهاي کاهو را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد، روي کاهو سالاد لوبيا و سپس گوشت قرار دهيد و در آخر آبليمو بپاشيد.
طرز تهيه سس جعفري:
همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 33/5 گرم چربي و 2351کيلوژول(562کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)