جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد لارب
-(11 Body) 
سالاد لارب
Visitor 2074
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 20 دقيقه
لارب نوعي سالاد سنتي تايلندي است که مي توان آن را با گوشت گوساله يا مرغ چرخ کرده و يا صرفاً با سبزيجات تهيه کرد.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

روغن بادام زميني / 1قاشق غذاخوري
فلفل قرمز تايلندي، ريز خرد شود / 2عدد کوچک و تازه
سير له شده / 2حبه
زنجبيل تازه، رنده شود / يک تکه 8 سانتي
گوشت گوسفند کم چربي و چرخ کرده / 1/4 کيلوگرم
سس ماهي / 2قاشق غذاخوري
آبليمو / 2/3 پيمانه( 160 ميلي ليتر)
برگ درخت کفير( سورگوم صحرايي) 5 عدد تازه( به شکل رشته هاي نازک درآيد)
برگ نعناع تازه / 2/3 پيمانه
برگ گشنيز تازه / 1/2پيمانه
پيازچه نازک نازک برش دهيد / 4 عدد
موسير تازه، نازک نازک برش دهيد / 4 عدد( 100 گرم)
برگ کاهوي يخکوهي / 8 عدد بزرگ

سالاد لارب

طرز تهيه:
 

1- روغن را داخل يک ماهي تابه بزرگ و نچسب داغ کنيد فلفل، سير و زنجبيل را حدود 2دقيقه و يا تا وقتي که عطر و بوي اين مواد بلند شود، درون آن تفت دهيد سپس گوشت را هم اضافه کنيد و حدود 10 دقيقه و يا تا وقتي که کاملاً بپزد آن را هم تفت دهيد. بعد سس و نيمي از آبليمو را اضافه کنيد و هم بزنيد و بگذاريد حدود 5 دقيقه بپزد. اين مخلوط را به يک کاسه ي بزرگ منتقل کنيد. برگ کفير سبزي ها، پياز، موسير و باقيمانده آبليمو را هم به آن اضافه بيفزاييد.
2- درون هر بشقاب سرو 2تا از برگ کاهو را به شکل يک کاسه قرار دهيد و سالاد را بين آنها تقسيم کنيد.
در هر پرس از اين سالاد 10/5 گرم چربي و 1854 کيلوژول( 443 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image