جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد اسفناج، گوشت و تخم مرغ آب پز
-(19 Body) 
سالاد اسفناج، گوشت و تخم مرغ آب پز
Visitor 1600
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 15 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

گوشت گوسفند، نازک نازک برش دهيد / 300 گرم
برگ اسفناج کوچک / 200 گرم
ريحان تازه و درشت خرد شده / 1/4 پيمانه
پنير پکورينو، لايه لايه شود / 50 گرم
تخم مرغ / 4 عدد

مواد سس سرکه سيردار:
 

سير له شده / 2حبه
خردل ديجون / 1قاشق چايخوري
روغن زيتون خالص / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
سرکه بالساميک / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

سالاد اسفناج، گوشت و تخم مرغ آب پز

طرز تهيه:
 

1- تکه هاي گوشت را داخل يک ماهي تابه ي بزرگ و نچسب بپزيد گهگاه هم بزنيد تا ترد شوند، بعد بگذاريد خنک شوند.
2- در اين فاصله سس سرکه سيردار را درست کنيد.
3- گوشت را داخل يک کاسه متوسط بريزيد اسفناج، ريحان و پنير را اضافه کنيد و آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
4- يک ماهي تابه ي بزرگ را تا نيمه آب کنيد و آن را جوش آوريد. تخم مرغها را ابتدا يکي يکي داخل يک فنجان بشکنيد و بعد آنها را درون آب جوش سُر دهيد. وقتي که همه ي تخم مرغها داخل آب جوش قرار گرفتند، دوباره بگذاريد تا آب جوش بيايد. درب ماهي تابه را ببنديد، اجاق را خاموش کنيد حدود 4 دقيقه و يا تا وقتي که يک پرده نازک از سفيده ي تخم مرغ روي زرده آن را بپوشاند، آن را به حال خود بگذاريد. سپس با استفاده از يک قاشق شکاف دار هر بار يکي از تخم مرغها را برداريد و آنها را داخل يک نعلبکي که با کاغذ خشک کن پوشيده شده است قرار دهيد تا آب اضافي آنها گرفته شود.
5- سالاد را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي هر بشقاب يک تخم مرغ قرار دهيد و سپس از سس سرکه روي آن بريزيد.

طرز تهيه ي سس سرکه سيردار:
 

همه ي مواد سس را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 29/4 گرم چربي و 1504 کيلوژول( 359 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image