زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 35 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
سيب زميني کوچک و تازه، نصف شود / 1/5 کيلوگرم
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
ژامبون داغ / 400 گرم
گوجه فرنگي، تخم هاي آن را خارج کنيد و درشت خرد کنيد / 15 عدد کوچک( 450 گرم)
زيتون سياه بدون هسته و ماريناد شده / 1پيمانه( 120 گرم)
راکت / 150 گرم
مواد سس پارمزان و ريحان:
هسته کاج بو داده / 1/4 پيمانه( 40 گرم)
پنير پارمزان، درشت رنده شده / 1/4 پيمانه( 20 گرم)
برگ ريحان تازه / 3/4 پيمانه
سير، چهار قسمت شود / 1حبه
روغن زيتون / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1- فر را روي دماي داغ تنظيم کرده و آن را روشن کنيد.
2- سيب زميني ها را به روغن آغشته کنيد و آنها را روي سيني فر بچينيد. روي آنها را نپوشانيد و حدود 30 دقيقه درون فري که از قبل داغ شده است قرار دهيد تا رنگ آنها کمي تيره شده و نرم شوند.
3- در اين فاصله سس پارمزان و ريحان را آماده کنيد.
4- ژامبون ها را در چند نوبت داخل يک ماهي تابه بزرگ و نچسب بپزيد تا ترد شوند بعد آنها را روي کاغذ خشک کن قرار دهيد.
5- سيب زميني و نيمي از سس را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد ژامبون ها، گوجه فرنگي، زيتون ها و راکت را هم اضافه کنيد. اين سالاد را آرام هم بزنيد تا همه ي مواد آن با هم مخلوط شوند، بعد آنها را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و باقيمانده ي سس را روي آنها بريزيد.
طرز تهيه ي سس پارمزان و ريحان:
همه ي مواد سس را داخل خرد کن يا همزن بريزيد و هم بزنيد تا فقط با هم مخلوط شوند.
در هر پرس از اين سالاد 50/8 گرم چربي و 3520 کيلوژول( 841کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)