جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد سيب زميني کبابي و ژامبون ترد و ادويه دار
-(10 Body) 
سالاد سيب زميني کبابي و ژامبون ترد و ادويه دار
Visitor 1793
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 35 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

سيب زميني کوچک و تازه، نصف شود / 1/5 کيلوگرم
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
ژامبون داغ / 400 گرم
گوجه فرنگي، تخم هاي آن را خارج کنيد و درشت خرد کنيد / 15 عدد کوچک( 450 گرم)
زيتون سياه بدون هسته و ماريناد شده / 1پيمانه( 120 گرم)
راکت / 150 گرم

مواد سس پارمزان و ريحان:
 

هسته کاج بو داده / 1/4 پيمانه( 40 گرم)
پنير پارمزان، درشت رنده شده / 1/4 پيمانه( 20 گرم)
برگ ريحان تازه / 3/4 پيمانه
سير، چهار قسمت شود / 1حبه
روغن زيتون / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)

سالاد سيب زميني کبابي و ژامبون ترد و ادويه دار

طرز تهيه:
 

1- فر را روي دماي داغ تنظيم کرده و آن را روشن کنيد.
2- سيب زميني ها را به روغن آغشته کنيد و آنها را روي سيني فر بچينيد. روي آنها را نپوشانيد و حدود 30 دقيقه درون فري که از قبل داغ شده است قرار دهيد تا رنگ آنها کمي تيره شده و نرم شوند.
3- در اين فاصله سس پارمزان و ريحان را آماده کنيد.
4- ژامبون ها را در چند نوبت داخل يک ماهي تابه بزرگ و نچسب بپزيد تا ترد شوند بعد آنها را روي کاغذ خشک کن قرار دهيد.
5- سيب زميني و نيمي از سس را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد ژامبون ها، گوجه فرنگي، زيتون ها و راکت را هم اضافه کنيد. اين سالاد را آرام هم بزنيد تا همه ي مواد آن با هم مخلوط شوند، بعد آنها را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و باقيمانده ي سس را روي آنها بريزيد.

طرز تهيه ي سس پارمزان و ريحان:
 

همه ي مواد سس را داخل خرد کن يا همزن بريزيد و هم بزنيد تا فقط با هم مخلوط شوند.
در هر پرس از اين سالاد 50/8 گرم چربي و 3520 کيلوژول( 841کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image