جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد گوشت گوسفند، نارگيل، ليمو و توفو
-(16 Body) 
سالاد گوشت گوسفند، نارگيل، ليمو و توفو
Visitor 1766
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 40 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
ريحان تايلندي، هم به لحاظ شکل و هم به لحاظ طعم و مزه با ريحان شيرين متفاوت است. برگهاي اين نوع ريحان کوچکتر و ساقه هاي آن بنفش رنگ است و طعمي شبيه شيرين بيان يا باديان دارد.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

فيله گوسفند، پاک شود / 1کيلوگرم
روغن نباتي / 1قاشق غذاخوري
آبليمو / 1قاشق غذاخوري
بوک چوي( نورس) 4 قسمت شود / 600 گرم
هويج / 1عدد بزرگ( 180 گرم)
تکه هاي توفو سرخ شده / 250 گرم
ريحان تايلندي، تازه و خرد شده / 1/2پيمانه
گشنيز تازه و خرد شده / 1/2پيمانه
جوانه لوبيا / 1و1/4 پيمانه( 100 گرم)
پيازچه ي نازک نازک برش دهيد / 4 عدد
نارگيل با برش هاي باريک و نازک / 1پيمانه( 15 گرم)

سالاد گوشت گوسفند، نارگيل، ليمو و توفو

مواد سس نارگيل:
 

آبليمو / 2قاشق غذاخوري
سس ماهي / 1قاشق غذاخوري
سس چيلي شيرين / 1قاشق غذاخوري
چيلي قرمز تايلندي، تخم هاي آن را خارج کنيد و نازک نازک برش دهيد / 1عدد کوچک
شير نارگيل / 3/4 پيمانه( 180 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1- سس نارگيل را تهيه کنيد.
2- گوشت، روغن، آبليمو را داخل يک کاسه متوسط بريزيد و آرام هم بزنيد تا گوشت به اين مواد آغشته شود. سپس گوشت را داخل يک ماهي تابه داغ و چرب شده( يا درون فر و تحت حرارت گريل) بپزيد تا سرخ شود و به ميزاني که مطلوب شماست بپزد. بعد روي گوشت را بپوشانيد و 5 دقيقه به آن استراحت بدهيد. اکنون گوشت را به قطعات نازک برش دهيد.
3- در اين فاصله بوک چوي را آب پز کنيد يا بخارپز کنيد و يا در مايکروويو بپزيد تا وقتي که حالت پژمرده بگيرد بعد داخل آبکش بياندازيد تا آب اضافي آن خارج شود.
4- هويج را به صورت تکه هاي 8 سانتي برش دهيد. سپس با استفاده از يک کارد تيز يا رنده V شکل هر تکه آن را از طول برش هاي نازک بدهيد و در آخر از اين برش ها تکه هايي به شکل چوب کبريت توليد کنيد.
5- گوشت، بوک چوي و هويج را داخل يک کاسه بزرگ با سس و باقيمانده مواد اوليه مخلوط کنيد و آرام هم بزنيد.

طرز تهيه سس نارگيل:
 

همه ي مواد سس را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 24/4 گرم چربي و 2181کيلوژول( 521کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image