جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد ماهي تاهيتيايي
-(11 Body) 
سالاد ماهي تاهيتيايي
Visitor 1717
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 40 دقيقه( به اضافه مدت زمان نگهداري در يخچال)
زمان پخت: 10 دقيقه
با خوردن هر لقمه از اين سالاد ماهي خوشمزه، طعم دلپذير آشپزي تاهيتيايي دستگيرتان مي شود. بر خلاف ساير غذاهايي که با ماهي خام تهيه مي شوند و در آنها مواد غذايي دريايي براي مدت طولاني در آب مرکبات خوابانده مي شوند و بدين طريق عملاً پخته مي شوند، در اين جا مدت زماني که ماهي را در آب فرو مي بريم فقط به اندازه اي است که سطح آن کمي کدر و تيره شود ولي درون آن خام باقي بماند. علاوه بر آن شير نارگيل نيز هويت تاهيتيايي اين غذا را تاييد مي کند. در ضمن براي تهيه اين سالاد شما به يک دسته بزرگ گشنيز همراه با ساقه نياز داريد.

سالاد ماهي تاهيتيايي

مواد لازم براي 4 نفر:
 

شاه ماهي، پوست آن را بکنيد / يک تکه 600 گرمي
آبليمو / 2/3 پيمانه( 160 ميلي ليتر)
کومارا، نازک نازک برش دهيد / 1عدد بزرگ( 500 گرم)
خيار کشيده و بلند / 1عدد( 400 گرم)
پوست ليموي ريز رنده شده / 1قاشق غذاخوري
پيازچه، نازک نازک برش دهيد / 4 عدد
چيلي قرمز و تازه تايلندي، ريز شود / 3 عدد کوچک
مخلوط ساقه و برگ گشنيز، ريز خرد شود / 1و1/2پيمانه
شير نارگيل / 1و2/3 پيمانه( 400 ميلي ليتر)
آووکادو، نازک نازک برش دهيد / 2عدد متوسط

طرز تهيه:
 

1- ماهي را از وسط نصف کنيد. استخوان و دل و روده آن را خارج کنيد. هر نيمه را از عرض به صورت نوارهاي 5 ميلي متري برش دهيد. تکه هاي ماهي و آبليمو را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد روي کاسه را بپوشانيد و آن را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد.
2- در اين فاصله برش هاي کومارا را داخل يک ماهي تابه داغ و چرب شده يا روي کباب پز بپزيد تا هر دو طرف آنها کمي سرخ شود و فقط نرم شوند.
3- با استفاده از پوست کن سبزيجات خيار را به شکل نوارهاي نازکي برش دهيد. خيار، پوست ليمو، چيلي، پياز، گشنيز و شير نارگيل را به کاسه ماهي( بدون تخليه مايع درون کاسه) اضافه کنيد و آرام بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
4- برش هاي کومارا را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها چند برش از آووکادو بگذاريد و در آخر سالاد بريزيد.
در هر پرس از اين سالاد 44/2گرم چربي و 2664 کيلوژول( 636 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image