جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساشيمي با چند نوع سبزي و سالاد کلم
-(13 Body) 
ساشيمي با چند نوع سبزي و سالاد کلم
Visitor 1721
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 45 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
ساشيمي به ماهي تن و سالموني گفته مي شود که پس از صيد تحت شرايط خاصي نگهداري مي شود. بهتر است قبل از خوردن هر نوع ماهي خام از افراد و مراجع ذي صلاح پرس و جو شود.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

دانه کنجد / 2قاشق غذاخوري
دانه کنجد سياه/ 1قاشق غذاخوري
تخم گشنيز / 2قاشق چايخوري
نمک / 1قاشق چايخوري
فلفل سياه / 1/2قاشق چايخوري
تره تازه و ريز خرد شده / 2قاشق غذاخوري
ساشيمي تن / يک تکه 300 گرمي
ساشيمي سالمون / يک تکه 300 گرمي
لويبا سبز، پاک و خرد شود / 200 گرم
تربچه قرمز پاک شده / 6 عدد( 90 گرم)
کلم چيني ريز خرد شده / 3 پيمانه( 240 گرم)
پايزچه نازک نازک برش دهيد / 6 عدد
جوانه ي لوبيا / 1و1/2پيمانه( 150 گرم)
برگ گشنيز تازه / 1پيمانه

ساشيمي با چند نوع سبزي و سالاد کلم

مواد سس زنجبيل:
 

زنجبيل تازه، رنده شود / يک تکه 2سانتي
سرکه برنج / 2قاشق غذاخوري
روغن نباتي / 2قاشق غذاخوري
روغن کنجد / 2قاشق چايخوري
سويا سس / 1قاشق چايخوري

طرز تهيه:
 

1- دانه ها را داخل ماهي تابه کوچک بريزيد و آنها را تفت دهيد تا بوي آنها به مشام برسد، بعد بگذاريد تا خنک شوند. آنگاه با استفاده از يک هاون، دانه ها را خرد کنيد و آنها را داخل يک کاسه ي بزرگ با نمک، فلفل و تره مخلوط کنيد.
2- هر تکه ماهي را به سه قطعه به ضخامت 5 سانتي متر برش دهيد. تکه هاي ماهي را داخل مخلوط دانه ها بغلتانيد سپس هر تکه ماهي را به طور جداگانه، محکم داخل يک پلاستيک بپيچيد و آنها را تا هنگام مصرف داخل يخچال بگذاريد.
3- سس زنجبيل را تهيه کنيد.
4- لوبياها را با آب، بخار يا درون مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، آنها را داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود. تربچه ها را نازک نازک برش دهيد و هر برش از آن را دوباره به صورت چوب کبريت برش دهيد.
5- لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، کلم، پيازچه، جوانه ي لوبيا، برگ گشنيز و نيمي از سس را هم اضافه کنيد، آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
6- ماهي را از يخچال خارج کنيد، پوشش پلاستيکي دور آنها را باز کنيد و نازک نازک برش دهيد. ماهي و سالاد را بين بشقاب ها تقسيم کنيد و باقيمانده سس را روي ماهي ها بريزيد.

طرز تهيه سس زنجبيل:
 

همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 26/1گرم چربي و 1711کيلوژول( 409 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image