زمان آماده سازي: 30 دقيقه( به اضافه مدت زمان و استراحت و نگهداري در يخچال)
زمان پخت: 25 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
چيلي / 4 عدد
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
پياز قرمز، ريز خرد شود / 1عدد کوچک
سير له شده / 2عدد
برگ اورگانو تازه / 1/2پيمانه
رب گوجه / 2قاشق غذاخوري
آب / 2قاشق غذاخوري
گوشت استيکي ماهي تن / 4 تکه 200 گرمي
بلال / 2عدد
نان / 4 عدد
ليمو( هر يک 4 قاچ شود) / 2عدد
مواد کرم آووکادو:
آووکادو / 2عدد کوچک( 400 گرم)
خامه ترش / 1/2پيمانه( 120 گرم)
برگ گشنيز تازه و درشت خرد شده / 1/4 پيمانه
آبليمو / 1قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1- فلفل ها را درشت خرد کنيد.
2- روغن را داخل يک ماهي تابه کوچک داغ کنيد، پياز و سير را درون آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. ضمن هم زدن اورگانو، رب و آب را هم اضافه کنيد و بگذاريد تا جوش بيايد. ماهي تابه را از روي حرارت برداريد اين مخلوط را داخل همزن برقي يا مخلوط کن بريزيد، هم بزنيد، مکث کنيد، تا زماني که مخلوط به شکل يک خمير( سس) درآيد.
3- تکه هاي ماهي را در يک لايه، داخل يک ظرف بزرگ و کم عمق بچينيد با استفاده از انگشتان خود خمير فلفلي را روي هر دو طرف ماهي بکشيد. روي ظرف را بپوشانيد و آن را 15 دقيقه در يخچال بگذاريد.
4- در اين فاصله کرم آووکادو را تهيه کنيد.
5- بلال ها را روي اجاق يا کباب پز بپزيد تا کمي برشته و خوب نرم شوند بعد آنها را نصف کنيد و رويشان را بپوشانيد تا گرم بمانند. تکه هاي ماهي را نيز روي کباب پز يا داخل ماهي تابه داغ و چرب شده به ميزان دلخواه بپزيد. روي آنها را بپوشانيد و 5 دقيقه به حال استراحت بگذاريد و بعد هر کدام را چند برش ضخيم بدهيد.
6- در اين فاصله، نانها را نصف و داغ کنيد. ماهي، بلال، کرم آووکادو و نانها را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و با برش هاي ليمو سرو کنيد.
طرز تهيه کرم آووکادو:
آووکادو و خامه را درون مخلوط کن هم بزنيد تا صاف و يکدست شوند، برگ گشنيز و آبليمو را هم اضافه کنيد و دوباره هم بزنيد.
در هر پرس از اين سالاد 46/4 گرم چربي و 3570 کيلوژول( 853 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)