جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد ميگو، پاپائو و سيب سبز
-(14 Body) 
سالاد ميگو، پاپائو و سيب سبز
Visitor 1768
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 25 دقيقه
پاپائوهاي نارس و نسبتاً سفت براي تهيه اين سالاد ايده آل هستند اما اگر دسترسي به آنها نداشتيد سفت ترين پاپائوي رسيده اي را که مي توانيد پيدا کنيد، بخريد. در ضمن سيب هاي سبز کم رنگ که کمي ترش ترند براي اين سالاد مناسب ترند.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

شاه ميگوي پخته متوسط / 1کيلوگرم
ديکن يا ترب ژاپني / 1عدد کوچک( 400 گرم)
سيب سبز، نازک نازک برش دهيد / 2عدد( 260 گرم)
پياز قرمز، نازک نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 170 گرم)
پاپائو، به تکه هاي 1/5 سانتي خرد شود / 1عدد کوچک( 650 گرم)
خربزه قندک*، به تکه هاي 1/5 سانتي خرد شود / 1عدد کوچک( 900 گرم)
شاهي آبي، پاک شود / 400 گرم

سالاد ميگو، پاپائو و سيب سبز

مواد سس واسابي:
 

سرکه سيب / 2قاشق غذاخوري
رب واسابي / 1قاشق چايخوري
سير له شده / 1حبه
آبليمو / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه

طرز تهيه:
 

1- ميگوها را پوست بگيريد و دل و روده رگ مانند آنها را خارج کنيد. دم آنها را دست نخورده باقي بگذاريد.
2- سس واسابي را آماده کنيد.
3- ترب ژاپني را نازک نازک برش دهيد و هر برش را دوباره به شکل چوب کبريت برش دهيد. ترب ها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد. سيب، پياز، پاپائو، خربزه و سس را هم اضافه کنيد و آرام هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط شوند. شاهي ها را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد روي آنها سالاد و سپس ميگو بچينيد.

طرز تهيه سس واسابي:
 

همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 15/3 گرم چربي و 1528 کيلوژول( 365 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image