زمان آماده سازي: 35 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
خامه ترش / 1/3 پيمانه( 80 گرم)
سرکه تمشک / 2قاشق چايخوري
تره تازه و درشت خرد شده / 1قاشق غذاخوري
سير له شده / 1حبه
کدو خورشتي زرد / 1عدد بزرگ( 150 گرم)
سرکه تمشک اضافي / 1قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
مغر بادام بو داده / 1/3 پيمانه( 45 گرم)
گوجه فرنگي نيمه خشک، آب آن را خالي کنيد / 1پيمانه( 150 گرم)
آووکادو / 1عدد بزرگ( 320 گرم)
آبليمو / 1قاشق غذاخوري
ماهي دودي / 300 گرم
سالمون دودي برش خورده / 200 گرم
ميوه کبر( واژه نامه) / 16 عدد( 80 گرم)
ليموترش، 4 قسمت شود / 1عدد
طرز تهيه:
1- خامه ترش، سرکه، تره و سير را داخل يک کاسه کوچک با هم مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و تا هنگام نياز درون يخچال قرار دهيد.
2- در اين فاصله با استفاده از پوست کن سبزيجات، کدو را از طول به شکل نوارهاي برش دهيد. کدوها را داخل يک کاسه کوچک با سرکه اضافي و 2قاشق غذاخوري از روغن مخلوط کنيد.
آووکادو را برش دهيد و داخل يک کاسه کوچک ديگر بريزيد و آبليمو را روي آن بريزيد. ماهي دودي را تکه تکه کنيد.
3- مغر بادام، گوجه فرنگي و باقي مانده و روغن را داخل يک کاسه کوچک با هم مخلوط کنيد.
4- کدو، مخلوط مغز بادام، آووکادو، ماهي دودي، سالمون و ميوه کبر را روي يک ديس بزرگ بچينيد. اين غذا را با مخلوط خامه ترش و برش هاي ليمو سرو کنيد.
در هر پرس از اين سالاد 49/7 گرم چربي و 3306 کيلوژول( 790 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)