جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد سوشي
-(6 Body) 
سالاد سوشي
Visitor 1869
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 25 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

برنج / 2پيمانه
آب / 2پيمانه
خيار سالادي / 2پيمانه(260 گرم)
ديکن( ترب ژاپني) کوچک / 1/2پيمانه(200 گرم)
ليمو با پوست، قاچ قاچ شود و سپس هر قاچ را نازک نازک برش دهيد / 1عدد
ساشيمي سالمون، نازک نازک برش دهيد / 400 گرم
کنجد بو داده / 1/4 پيمانه( 35 گرم)
جلبک دريايي بو داده، با قيچي آن را به صورت رشته ها باريک برش دهيد / يک ورق

سالاد سوشي

مواد سس واسابي:
 

زنجبيل تازه / يک تکه 4 سانتي( 20 گرم)
رب واسابي / 1قاشق چايخوري
سويا سس / 1قاشق غذاخوري
آب / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
سرکه برنج / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1- برنج را داخل يک صافي بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد تا زماني که آب خارج شده از زير صافي شفاف شود. سپس برنج و آب را داخل يک قابلمه متوسط بريزيد، درب قابلمه را ببنديد و بگذاريد تا جوش آيد. سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد حدود 12دقيقه و يا تا زماني که همه ي آب برنج کشيده شود، آرام آرام بجوشد و بپزد. آنگاه قابلمه را از روي حرارت برداريد درب قابلمه بسته باشد، 10 دقيقه به همان حالت بماند.
2- در اين فاصله سس واسابي را تهيه کنيد.
3- با پوست کن سبزيجات، خيارها را به صورت نوارهاي باريک برش دهيد. ترب را برش هاي نازک دهيد و از آن برش برشهاي نازکتري به شکل چوب کبريت بسازيد. برنج، خيار و ترب را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد. ليمو، ماهي، سس و نيمي از کنجدها را هم اضافه کنيد و آرام هم بزنيد تا مخلوط شوند. سالاد را بين کاسه هاي سرو تقسيم کنيد و روي سالادها جلبک دريايي و سپس باقي مانده کنجدها را بپاشيد.

طرز تهيه سس واسابي:
 

همه ي مواد سس را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 13/3 گرم چربي و 3078 کيلوژول( 735 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image