زمان آماده سازي: 30 دقيقه( به اضافه مدت زمان نگهداري در يخچال)
زمان پخت: 10 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
شاه ميگوي بزرگ و خام / 20 عدد( 1/4 کيلوگرم)
سير له شده / 3 حبه
پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري
آبليمو / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
خيار سالادي، نازک نازک برش دهيد / 2عدد( 260 گرم)
گوجه فرنگي گيلاسي، نصف شود / 250 گرم
زيتون کالاماتا، بدون هسته / 1پيمانه( 150 گرم)
پرتقال، قاچ قاچ شود / 3 عدد کوچک( 540 گرم)
پياز قرمز، نصف کنيد و نازک نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 170 گرم)
آنديو فرفري کوچک، پاک و برگ برگ شود / 400 گرم
مواد سس ليمو و پرتقال:
پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
آب پرتقال / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
طرز تهيه:
1- ميگوها را پوست بگيريد و دل و روده آنها را خارج کنيد، دم آنها را دست نخورده باقي بگذاريد. داخل يک کاسه بزرگ، ميگوها را با سير، پوست ليمو، آبليمو و روغن مخلوط کنيد و کاسه را به مدت سه ساعت يا يک شب در يخچال قرار دهيد. گهگاه مواد داخل کاسه را زير و رو کنيد.
2- پس از اينکه ميگوها را از کاسه خارج کرديد آنها را درون فر يا روي کباب پز بپزيد تا تغيير رنگ دهند.
3- سس ليمو و پرتقال را تهيه کنيد.
4- ميگوها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، خيار، گوجه فرنگي، زيتون، پرتقال و پياز و سس را هم به آن اضافه کنيد و آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آنديو را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها سالاد بريزيد.
طرز تهيه سس ليمو و پرتقال:
همه ي مواد سس را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 15/6 گرم چربي و 1657 کيلوژول( 396 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)