جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميگوي سيردار با سالاد مرکبات
-(8 Body) 
ميگوي سيردار با سالاد مرکبات
Visitor 1673
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 30 دقيقه( به اضافه مدت زمان نگهداري در يخچال)
زمان پخت: 10 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

شاه ميگوي بزرگ و خام / 20 عدد( 1/4 کيلوگرم)
سير له شده / 3 حبه
پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري
آبليمو / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)
روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري
خيار سالادي، نازک نازک برش دهيد / 2عدد( 260 گرم)
گوجه فرنگي گيلاسي، نصف شود / 250 گرم
زيتون کالاماتا، بدون هسته / 1پيمانه( 150 گرم)
پرتقال، قاچ قاچ شود / 3 عدد کوچک( 540 گرم)
پياز قرمز، نصف کنيد و نازک نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 170 گرم)
آنديو فرفري کوچک، پاک و برگ برگ شود / 400 گرم

ميگوي سيردار با سالاد مرکبات

مواد سس ليمو و پرتقال:
 

پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
آب پرتقال / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)

طرز تهيه:
 

1- ميگوها را پوست بگيريد و دل و روده آنها را خارج کنيد، دم آنها را دست نخورده باقي بگذاريد. داخل يک کاسه بزرگ، ميگوها را با سير، پوست ليمو، آبليمو و روغن مخلوط کنيد و کاسه را به مدت سه ساعت يا يک شب در يخچال قرار دهيد. گهگاه مواد داخل کاسه را زير و رو کنيد.
2- پس از اينکه ميگوها را از کاسه خارج کرديد آنها را درون فر يا روي کباب پز بپزيد تا تغيير رنگ دهند.
3- سس ليمو و پرتقال را تهيه کنيد.
4- ميگوها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، خيار، گوجه فرنگي، زيتون، پرتقال و پياز و سس را هم به آن اضافه کنيد و آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آنديو را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها سالاد بريزيد.

طرز تهيه سس ليمو و پرتقال:
 

همه ي مواد سس را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.
در هر پرس از اين سالاد 15/6 گرم چربي و 1657 کيلوژول( 396 کالري) انرژي وجود دارد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image