جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رول فيله ماهي با رمولا و سالاد کرفس
-(9 Body) 
رول فيله ماهي با رمولا و سالاد کرفس
Visitor 1703
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي: 25 دقيقه
زمان پخت: 40 دقيقه
از معروف ترين مواد صادراتي آشپزي آلماني، فيله هاي رول شده ساردين ماهي ها هستند. اين فيله ماهي ها دور يک برش نازک خيار شور، فلفل قرمز و يا پياز پيچيده مي شوند و آنها را درون سرکه، آبليمو و غيره نگهداري مي کنند.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

سيب زميني کوچک و نورس، نصف شود / 20 عدد( 800 گرم)
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
زيره سياه، کوبيده و خرد شود / 2قاشق چايخوري
ساقه ي کرفس پاک شده، نازک نازک شود / 2عدد( 200 گرم)
هويج، درشت رنده شود / 1عدد کوچک( 70 گرم)
پياز رازيانه، پاک و نازک برش دهيد / 2عدد کوچک( 260 گرم)
پيازچه نازک برش دهيد / 2عدد
تزه تازه و خرد شده / 1/4 پيمانه
کرفس بياباني يا سلرياک( واژه نامه) / 350 گرم
فيله ماهي ماريناد شده، آبکش شود / 500 گرم
جعفري تازه / 8 شاخه

رول فيله ماهي با رمولا و سالاد کرفس

مواد رمولا( سس حاوي مايونز و ادويه و سبزي هاي خشک براي چاشني ماهي):
 

زرده تخم مرغ / 2عدد
آبليمو / 1قاشق چايخوري
خردل سبوس دار / 1قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
آب داغ تقريبا 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
خيارشور ريز و تند، آبکش شده و ريز خرد شده / 1قاشق غذاخوري
جعفري تازه و ريز خرد شده / 1قاشق غذاخوري
فيله ماهي کولي کنسروي، آبکش و ريز خرد شده / 2عدد
کبر آبکش و ريز خرد شده / 2قاشق چايخوري

طرز تهيه:
 

1- درجه فر را روي دماي متوسط تنظيم و آن را روشن کنيد.
2- رمولاد را تهيه کنيد.
3- سيب زميني، روغن و زيره را داخل يک ظرف بزرگ پخت مخلوط کنيد، بدون درپوش آن را داخل فر بگذاريد تا حدود 40 دقيقه و يا تا وقتي که سيب زميني ها برشته و نرم شوند، بماند. گهگاه آن را زير و رو کنيد.
4- در اين فاصله کرفس، هويج، رازيانه، پياز و تره ها را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد. کرفس بياباني را ابتدا پوست بگيريد و سپس درشت رنده کنيد و آن را به مخلوط سالاد درون کاسه اضافه کنيد. نيمي از رمولاد را هم به آن بيفزاييد و آرام هم بزنيد تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
5- رول هاي ماهي را باز کنيد، يک قاشق غذاخوري از اين سالاد و يک شاخه جعفري روي هر فيله ماهي بگذاريد و سپس فيله را دوباره دور اين مواد بپيچيد و با خلال دندان رول ماهي را محکم کنيد.
6- سيب زميني ها را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد، باقيمانده سالاد را روي سيب زميني ها بريزيد و از رول هاي ماهي روي بشقاب ها قرار دهيد و در آخر باقيمانده رمولاد را هم روي آن بريزيد.

طرز تهيه رمولاد:
 

زرده ي تخم مرغ، آبليمو و خردل را با هم زن بزنيد تا صاف و يکدست شود. در حالي که موتور همزن روشن است روغن را طي يک جريان باريک و پيوسته به اين مخلوط اضافه کنيد تا مخلوط غليظ شود. اگر سس رقيق تري را ترجيح مي دهيد، مقداري آب اضافه کنيد و هم بزنيد و در آخر باقي مواد اوليه را نيز اضافه کنيد و هم بزنيد.
در هر پرس از اين سالاد 58/5 گرم چربي و 3405 کيلوژول( 813 کالري) انرژي وجود دارد.

پيشنهاد سرو:
 

در صورت تمايل مي توانيد آن را با چند برش ليمو سرو نماييد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image