زمان آماده سازي: 25 دقيقه
زمان پخت: 40 دقيقه
از معروف ترين مواد صادراتي آشپزي آلماني، فيله هاي رول شده ساردين ماهي ها هستند. اين فيله ماهي ها دور يک برش نازک خيار شور، فلفل قرمز و يا پياز پيچيده مي شوند و آنها را درون سرکه، آبليمو و غيره نگهداري مي کنند.
مواد لازم براي 4 نفر:
سيب زميني کوچک و نورس، نصف شود / 20 عدد( 800 گرم)
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
زيره سياه، کوبيده و خرد شود / 2قاشق چايخوري
ساقه ي کرفس پاک شده، نازک نازک شود / 2عدد( 200 گرم)
هويج، درشت رنده شود / 1عدد کوچک( 70 گرم)
پياز رازيانه، پاک و نازک برش دهيد / 2عدد کوچک( 260 گرم)
پيازچه نازک برش دهيد / 2عدد
تزه تازه و خرد شده / 1/4 پيمانه
کرفس بياباني يا سلرياک( واژه نامه) / 350 گرم
فيله ماهي ماريناد شده، آبکش شود / 500 گرم
جعفري تازه / 8 شاخه
مواد رمولا( سس حاوي مايونز و ادويه و سبزي هاي خشک براي چاشني ماهي):
زرده تخم مرغ / 2عدد
آبليمو / 1قاشق چايخوري
خردل سبوس دار / 1قاشق چايخوري
روغن زيتون / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر)
آب داغ تقريبا 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)
خيارشور ريز و تند، آبکش شده و ريز خرد شده / 1قاشق غذاخوري
جعفري تازه و ريز خرد شده / 1قاشق غذاخوري
فيله ماهي کولي کنسروي، آبکش و ريز خرد شده / 2عدد
کبر آبکش و ريز خرد شده / 2قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1- درجه فر را روي دماي متوسط تنظيم و آن را روشن کنيد.
2- رمولاد را تهيه کنيد.
3- سيب زميني، روغن و زيره را داخل يک ظرف بزرگ پخت مخلوط کنيد، بدون درپوش آن را داخل فر بگذاريد تا حدود 40 دقيقه و يا تا وقتي که سيب زميني ها برشته و نرم شوند، بماند. گهگاه آن را زير و رو کنيد.
4- در اين فاصله کرفس، هويج، رازيانه، پياز و تره ها را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد. کرفس بياباني را ابتدا پوست بگيريد و سپس درشت رنده کنيد و آن را به مخلوط سالاد درون کاسه اضافه کنيد. نيمي از رمولاد را هم به آن بيفزاييد و آرام هم بزنيد تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
5- رول هاي ماهي را باز کنيد، يک قاشق غذاخوري از اين سالاد و يک شاخه جعفري روي هر فيله ماهي بگذاريد و سپس فيله را دوباره دور اين مواد بپيچيد و با خلال دندان رول ماهي را محکم کنيد.
6- سيب زميني ها را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد، باقيمانده سالاد را روي سيب زميني ها بريزيد و از رول هاي ماهي روي بشقاب ها قرار دهيد و در آخر باقيمانده رمولاد را هم روي آن بريزيد.
طرز تهيه رمولاد:
زرده ي تخم مرغ، آبليمو و خردل را با هم زن بزنيد تا صاف و يکدست شود. در حالي که موتور همزن روشن است روغن را طي يک جريان باريک و پيوسته به اين مخلوط اضافه کنيد تا مخلوط غليظ شود. اگر سس رقيق تري را ترجيح مي دهيد، مقداري آب اضافه کنيد و هم بزنيد و در آخر باقي مواد اوليه را نيز اضافه کنيد و هم بزنيد.
در هر پرس از اين سالاد 58/5 گرم چربي و 3405 کيلوژول( 813 کالري) انرژي وجود دارد.
پيشنهاد سرو:
در صورت تمايل مي توانيد آن را با چند برش ليمو سرو نماييد.
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)