جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چرا طلا براي مردان حرام است؟
-(4 Body) 
چرا طلا براي مردان حرام است؟
Visitor 1632
Category: دنياي فن آوري

چرا طلا براي مردان حرام است؟
 

پيش از همه بايد بدانيم که خداوند هر چيزي را که براي ما نهي کرده است ضررهايي دارد که به خودمان برمي گردد. اما از جمله ضررهايي که مي توان براي استفاده طلا براي مردان برشمرد عبارتند از: از نظر پزشکي، طلا روي گلبول هاي قرمر خون مردان اثر سوئي دارد و سيستم ايمني بدن آنان را دچار اشکال مي کند. وقتي طلا با پوست تماس پيدا مي کند، يون هاي آن وارد بدن مي شوند. اين يون ها در مردان در کبد جمع و همان جا متوقف مي شوند و موجب اختلال مي شوند.
تحقيقات پزشکان در سالهاي اخير نشان داده است که طلا داراي خاصيت شبه القائي است که بر پوست و خون مردان اثر منفي مي گذارد اين خاصيت باعث مي شود خون دچار غلظت خاصي شود و حالت کثيفي به آن دست دهد. البته نکات ديگري هم هست که در مجموع، موجب امراض قلبي و خوني و سکته مي شود و اين اثرات در مردان متفاوت است.

ضرر طلا براي مردان از نظر پزشکي
 

با وجود اتفاق نظر مراجع در حرام بودن استفاده از طلا براي مردان، استفاده از اين فلز در بين آقايان رو به افزايش است، تأملي در مضرات استفاده از طلا براي مردان، گواهي براي اثبات علت حرام شمردن آن براي مردان در دين مبين اسلام است .
طلا، عنصر شيميايي است که در جدول تناوبي با نشان Au، لاتين aurum و عدد اتمي 79 وجود دارد. طلا فلزي نرم، براق، زرد رنگ، چکش خوار، قابل انعطاف است که به دو صورت يک ظرفيتي و سه ظرفيتي وارد واکنشهاي شيميايي مي شود و به علت اينکه با هيچ ترکيب شيميايي واکنش ندارد، پايدارترين فلز در طبيعيت شناخته شده و تنها دو واکنش شيميايي کلر و تيزاب سلطاني هستند که مي توانند روي طلا تأثير بگدارند.
طلا از واژه سانسکريت Jval گرفته مي شود واژه آنگلوساکسون آن gold و به لاتين aurum گفته مي شود. از دوران هيروگليف مصري از 2600 قبل از ميلاد در کتاب عهد عتيق فلز طلا براي اولين بار به عنوان يک فلز درخشان با ارزش مورد اشاره قرار مي گيرد.
محققان با مطالعه روي افرادي که با طلا ارتباط دارند به اين نتيجه رسيده اند که طلاي موجود در بدن آنها باعث ايجاد اختلالات هورموني شده و هورمونهاي پرولاکتين و FSH بيشترين تأثير منفي را از طلاي موجود در بدن آنها گرفته و بيشترين تجمع طلا در دستگاه تناسلي مردان مشاهده شده است.
طلا بعنوان نمادي براي پاکي، ارزش، سلطنت درجهان شناخته شده است و کيمياگران که طلا را خداي فلزات معرفي مي کردند و تمام آرزويشان اين بود که فلزاتي چون مس را به طلا تبديل کنند. اين نکته قابل توجه است که اين آرزو تحقق يافته است، در سالهاي اخير دانشمندان روسي توانسته اند با استفاده از يک مکانيسم طبيعي و استفاده از سيستم بيولوژيکي بدن مرغ مس را به طلا تبديل کنند. يکي از توانمنديهاي نانوفناوري اين است که آرزوهاي کيمياگران را چون رسيدن به اکسير جواني و تبديل مس به طلا تحقق بخشيده است. فلز طلا به عنوان زيبا ترين، قابل انعطاف ترين و چکش خوارترين فلز جهان شناخته شده است. اگر کل طلاي پالايش شده در جهان را چکش کاري کرده و گردهم جمع کنيم به يک مکعب يکپارچه با هر ضلع به طول 20 متري تبديل مي شود. طلاي بومي هشت تا ده درصد نقره دارد. اين مقدار مي تواند کم و زياد شود و براي همين طلا با رنگهاي مختلف به وجود مي آيد. هرچه مقدار نقره بيشتر شود رنگ طلا سفيدتر و جرم ويژه آن کمتر مي شود. آلياژهاي مختلفي چون مس، آهن و آلومينيوم با طلا ترکيب مي شود و رنگهايي چون قرمز، سبز و ارغواني را به وجود مي آورد.
بيشترين مصرف طلا در ضرب سکه و جواهرات است و براي مبادلات پولي استفاده مي شود. به علت هدايت الکتريکي خوب و مقاومت خود در برابر فرسايش و ساير ويژگيهاي اين فلز، طلا به عنوان مهمترين فلز در صنايع پيشرفته (High tech) مورد استفاده قرار مي گيرد. همانند نقره که با جيوه مخلوط مي شود و براي پرکردن دندان استفاده مي شود ترکيب طلا و جيوه نيز مي تواند ماده محکمي براي مصرف دندانپزشکي فراهم کند.
در جديدترين استفاده طلا از نانومواد طلا، نمک طلا است که در مقياس نانومتريک است که براي مصارف بيولوژيکي و پزشکي استفاده مي شود و در درمان سرطانها و بيماريهاي کبدي کاربرد دارد. از نمکهاي خاص طلا براي درمان رماتيسم مفصلي استفاده مي کنند. طلا به عنوان يک منعکس کننده خوب براي نور است، از اين رو از طلا يا ورقه هاي بسيار نازک آن به عنوان محافظ سطح بسياري از ماهواره ها استفاده مي کنند. چرا که ماهواره ها در برابر نورهاي مادون قرمز ماوراي بنفش و نورستارگان تحت تأثير قرار گرفته و مي تواند در برنامه ها اختلال ايجاد کند کشيدن يک سطح نازک از طلا مي تواند به انعکاس اين نور کمک کند.
بدن انسان طوري است که فلز طلا و همينطور نقره و پلاتين را جذب نمي کند به اين معنا که ترکيبات طلا چندان سمي نيست اما براساس گزارشهاي منتشر شده 50 درصد بيماران ورم مفاصل که با داروهاي ايزوتوپ طلا درمان شده اند دچار آسيبهاي کلي بر کبد شده اند اين تحقيق تنها در حد گزارش بوده و تا کنون مستنداتي در اين رابطه ارائه نشده است.
از ميان ديگر عوارضي که طلا براي مردان ايجاد مي کند مي توان به تحقيقاتي اشاره کرد که در سال 1990 در آمريکا انجام شده است. محققان با مطالعه روي افرادي که با طلا ارتباط دارند به اين نتيجه رسيده اند که طلاي موجود در بدن آنها باعث ايجاد اختلالات هورموني شده و هورمونهاي پرولاکتين و FSH بيشترين تأثير منفي را از طلاي موجود در بدن آنها گرفته و بيشترين تجمع طلا در دستگاه تناسلي مردان مشاهده شده است.
منبع:/www.aftabir.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت :msjmsj77
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image