زمان آماده سازي 20 دقيقه زمان پخت 1 ساعت و 45 دقيقه
مواد لازم براي 6 نفر:
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
سير له شده / 2 حبه
ماهيچه بره / 3 عدد
آب / 1/5 ليتر( 6 پيمانه)
روغن زيتون اضافه / 1 قاشق غذاخوري
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
پاستا / 1پيمانه( 100گرم)
ساقه کرفس خرد شده / 4 عدد
جعفري تازه و خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
1. روغن را در ظرف بزرگي داغ کرده و سير و ماهيچه ها را در آن بپزيد تا همه جاي ماهيچه ها خوب سرخ شود آب را به آن اضافه کنيد و بگذاريد تا به جوش بيايد، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد محتويات ظرف را به مدت يک ساعت يا تا زماني که گوشت ماهيچه ها نرم شود با حرارت ملايم بجوشانيد.
2. آب مخلوط را در کاسه اي بزرگي از آن جدا کرده و نگهداريد سپس گوشت ماهيچه ها را از استخوان آنها جدا کرده آنها ريز ريز نمائيد.
3. يک قاشق روغن را در همان ظرف اول داغ کنيد پياز را در آن بريزيد و تا زماني که نرم شود آن را هم بزنيد.
4. آب گوشتي را که از قبل نگه داشته ايد، اضافه کنيد و آن را به جوش آوريد سپس پاستا را به آب گوشت در حال جوش اضافه کنيد. باز هم آن را بجوشانيد تا وقتي که پاستا تقريباً نرم شود مخلوط را با کرفس و گوشت هاي ريز ريز شده مخلوط نمائيد و 10 دقيقه ديگر با حرارت ملايم آن را بجوشانيد.
5. اندک زماني قبل از سرو کردن جعفري را به آن بيافزائيد.
سوپ را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
آن را مي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پخت آن مناسب نيست.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)