زمان آماده سازي 15دقيقه. زمان پخت 30دقيقه.
مواد لازم براي 4نفر:
ماهي تن تازه، قطعه قطعه شده / 500گرم
برگ بو / 2عدد
روغن زيتون / 1/2 پيمانه
آب ليمو / 2قاشق غذاخوري
سير ريز ريزشده / 1حبه
فلفل سياه / 1 قاشق چايخوري
برگ پهن جعفري تازه خرد شده / 1قاشق غذاخوري
کره / 20گرم
پياز قرمز متوسط که به صورت نازک ورقه ورقه شده باشد / 1عدد
فلفل قرمز تازه کوچک تکه تکه شده / 1عدد
پاستا / 500گرم
1. ماهي تن را بصورت قطعات دوسانتي متري ببريد و آن را همراه با برگ بو، روغن، آب ليمو، سير، فلفل و جعفري درون ظرف نسوز بريزيد ولي آنها را هم نزنيد و مخلوط نکنيد روي ظرف را بپوشانيد و آن را حدود 20دقيقه يا تا زماني که گوشت ماهي تن نرم شود درون فر با حرارت متوسط قرار دهيد پس از پخته شدن برگ بو را از بقيه جدا کنيد و دور بريزيد.
2. کره را درون ماهي تابه اي آب نمائيد، پياز را درون آن بريزيد و تا وقتي نرم شود آن را بپزيد فلفل و مخلوط تن ماهي را با پياز مخلوط کنيد تا زماني که کاملاً گرم شود آن را بهم بزنيد.
3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد آن را بپزيد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنيد.
4. پاستا را همرا با مخلوط ماهي تن سرو نمائيد.
بهتر است آن را اندک زماني قبل از مصرف تهيه کرد. فريزکردن براي اين غذا مناسب نيست.
اين غذا را مي توان در مايکروويو نيز پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)