جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي ادويه دار با زيتون و گوجه فرنگي خشک
-(5 Body) 
ماهي ادويه دار با زيتون و گوجه فرنگي خشک
Visitor 1825
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 15 دقيقه- زمان پخت 15دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

روغن زيتون / 1/4پيمانه
پياز فرمز متوسط که به صورت نازک ورقه ورقه شده باشد / 1عدد
سير خرد شده / 2حبه
فيله ماهي کولي که آب آن گرفته و خرد شده است / 1قاشق غذاخوري
کبر خشک و خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
سامبال اولک / 2 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خشک خرد شده( اگر اين نوع گوجه فرنگي در روغن نگهداري شده بود قبل از خرد کردن بايد آن را خشک کرد) / 1/4پيمانه
فيله ماهي سفيد خرد شده / 500گرم
زيتون سياه / 1/2 پيمانه
پاستاي گوجه اي / 375گرم
1. روغن را در ماهي تابه اي گرم کنيد؛ پياز و سير را در آن بپزيد و بهم بزنيد تا پياز نرم شود ماهي کولي خرد شده، کبر، سامبال اولک و گوجه فرنگي را با آن مخلوط نمائيد فيله هاي خرد شده را به محتويات ماهي تابه اضافه کرده و آن را روي حرارت کم بپزيد تا نرم شود سپس زيتون را به آن بيافزائيد.
2. پاستا را درون ظرف بزرگي از آبجوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
3. پاستا را با مخلوط ماهي سرو کنيد.
بهتر است که اين غذا را اندک زماني قبل از مصرف تهيه کرد.
اين غذا را نبايد فريز کرد.
مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب نيست.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image